KOIVUDE LAHUTUS Eestlanna kulutas väidetavalt paari aastaga miljoni, soomlasel oli abielu ajal mitu kõrvalsuhet

Sten Talivee
Copy
Helena Koivu (vasakul) ja eksabikaasa Mikko Koivu (paremal)
Helena Koivu (vasakul) ja eksabikaasa Mikko Koivu (paremal) Foto: Helena Koivu erakogu / Kirk Irwin / Getty Images / AFP / Scanpix / Elu24 kollaaž

Eestlanna Helena Koivu ja Soome hokitähe Mikko Koivu lahutusprotsess on võtnud uue pöörde. Helena Koivule on ette heidetud miljoni dollari ebaratsionaalset kulutamist ja väidetavalt oli Mikko Koivul abielu ajal mitu kõrvalsuhet. «Olukord oli pikka aega ebaselge ja proovisime leida lahendust näiteks pereteraapia abiga. Ent siis selgus, et Mikkol oli veel üks salasuhe kellegi Nataliega,» paljastab Helena Koivu Soome meediale.

Eestlanna Helena Koivu ja soomlasest hokitähe Mikko Koivu lahutus on Soome meedias juba pikemat aega kirgi kütnud. Paar andis lahutuse sisse juba 2020. aastal, ent kohtuvaidlus kestis selle aasta suveni. Augusti alguses kirjutasime Helena Koivu väidetavast krediitkaardivõlast ning müstiliselt kadunud miljonist dollarist. 

Viimaste uudiste järgi määras kohus lapsed elama Soome Turu linna ning lapsed anti kasvatada Mikko Koivule. Kohtu andmetel on mees oma eksabikaasale Helenale mitme aasta vältel tasunud erinevaid kulusid kokku 1 838 756 dollari eest. Lisaks pidi Helena välja kolima paari ühisest kodust Ameerikas ja loobuma oma autost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles