TOTAALNE MUUTUMINE Kanye Westi kaasa oli enne räppariga «abiellumist» hoopis teistsugune

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Kanye West 2022. aastal enne sümboolset abielu praeguse kallimaga
Kanye West 2022. aastal enne sümboolset abielu praeguse kallimaga Foto: AFP/SCANPIX

Kõmuline USA räppar Kanye West, kelle nimi on juba mõnda aega hoopis Ye, on juba mitu kuud koos olnud austraallanna Bianca Censoriga. 27-aastane Bianca on aga pärast räppariga suhtesse astumist totaalselt muutunud. 

Kanye Westi silmarõõm on juba mõnda aega olnud Bianca Censori, kellega räppar jaanuaris ka «abiellus», vahendab Page Six. Nimelt oli paaril jaanuaris tseremoonia, kuid ühtegi ametlikku dokumenti ei allkirjastatud. Teisisõnu pole nad seaduslikult abielus ja kõmumeedias kutsutakse Biancat irooniliselt Kanye «abikaasaks». 

Kuid paari eriskummaline suhteseis ei ole ainus põhjus, mille pärast nad tihti ühismeedia tähelepanu alla satuvad. Bianca on pilke püüdnud eelkõige omapäraste stiilivalikutega. Või õigemini Kanye Westi stiilivalikutega, sest tihtipeale on räppar see, kes oma kallimaid riietab ja neile kostüüme valib.

Nõnda on Bianca pärast 47-aastase räppariga suhtesse astumist teinud oma välimuses kannapöörde. Värskes TikToki videos käsitletakse just seda. Videos on fotod Biancast enne ja pärast suhet Kanyega. Paljude arvates on räppar naise ära rikkunud.

«Ta oli nii ilus,» kommenteeris keegi Bianca vanu fotosid. Paljud võrdlesid Biancat räppari eksabikaasa Kim Kardashianiga, samuti ekskallima Amber Rose'iga. 

Enamik olid kriitilised ka Bianca uue soengu suhtes. Vahepeal oli selleks hele, nüüd jällegi tume poisipea. Varem olid Biancal pikad tumedad juuksed.

Samas oli ka neid, kes kiitsid nii moevalikud kui ka uue soengu heaks. «Enne oli ta nagu tavaline Instagrami-modell, nüüd on tal justkui oma stiil ning ta naudib seda,» ütles üks.

Vaata videost, milline nägi Kanye Westi «abikaasa» välja enne ja milline on ta praegu. 

@jusst_tiktokss #biancacensori#kanyewest#foryou#viral#fyp#celebrity #wifey#fyp#foryou#beauty#style#fashion#fyp ♬ оригинальный звук - music:)

Sellest, kuidas paar kohtus, saad lähemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles