Äsja lahutatud Kanye West on sümboolselt abielus. Kes on tema salapärane kaasa?

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA räppar Kanye West.
USA räppar Kanye West. Foto: AFP/SCANPIX

USA räppari Kanye Westi lahutus tõsielustaar Kim Kardashianist jõustus alles paar kuud tagasi. Kuid pikalt muusik üksikuks ei jäänud ja tänaseks on ta sümboolselt abielus Bianca Censoriga. Kes on räppari salapärane kaasa?

45-aastane räppar Kanye West kinnitas, et on oma suhte Bianca Censoriga järgmisele tasemele viinud, vahendab Daily Mail. Nimelt on West ja Censori sümboolselt abielus ning pidasid maha privaatse pulmapeo.

TMZ vahendab, et ametlikult nad abielus ei ole, sest kumbki ei ole abiellumiseks luba esitanud. Sellele vaatamata kannavad mõlemad abielusõrmust.

Pole kindel, kui kaua West ja Censori on romantiliselt seotud olnud, kuid nad kohtusid 2020. aastal, kui naine asus tööle räppari brändi Yeezy heaks. Censori ametinimetus on arhitektuuri juht ja ta lõpetas kõrgkooli Austraalias.

Viimati jäi paar paparatsodele silma esmaspäeval, kui nad Beverly Hillsis einestasid. Censori oli vahetanud oma tumeda juuksevärvi blondi vastu.

Censori on 27-aastane ja üliõpilasena pani ta püsti oma ehtefirma ning pärast lõpetamist sai temast disaininõustaja. Kõrgkoolis õppis ta magistris arhitektuuri ning pärast kraadi omandamist kolis Los Angelesse. Ameerikas sai ta kohe tööd Yeezys.

Uue suhte ja sümboolse abielu eel oli West pikalt koos tõsielustaar Kim Kardashianiga. Pea seitse aastat kestnud abielu purunes 2021. aasta veebruaris, kuid nende lahutus jõustus alles möödunud aasta novembris. 

Paar nädalat tagasi andis West välja uue loo nimega «Censori Overload», mis viitab tõenäoliselt tema uuele kaasale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles