ARMSAD FOTOD Liis Lemsalu viis kasvava kõhubeebi Toscana päikese alla (2)

Elu24
Copy
Lapseootel Liis Lemsalu Pühajärve jaanitulel
Lapseootel Liis Lemsalu Pühajärve jaanitulel Foto: Taavi Sepp

«Liis küpsemas Toskaana päikese all, või küpsetamas,» jagab laulja Liis Lemsalu ühismeedias. 

Muusik Liis Lemsalu teatas juuni lõpus õnnerohkest uudisest: lauljatar ootab esiklast! «1 + 1 = 🐣. Meie kõige ilusam saladus!» kirjutab Lemsalu Instagrami postituse pealkirjas. Fotol poseerib ta armsalt valges kleidis, hoides õrnalt oma kasvavat beebikõhtu. Pildi juurde märkis laulja ka oma elukaaslase Karl-Erik Kodu.

Nüüd jagab naine ühismeedias mitut pilti, kus näitab, et on koos elukaaslasega kõhubeebi sooja Toscana päikese alla viinud. «Liis küpsemas Toskaana päikese all, või küpsetamas,» kirjutab muusik postituse pealkirjas. 

Eelmise aasta mais kirjutas Elu24, et toona Itaalias Amalfi rannikul puhanud Liis Lemsalu jagas ühismeedias lummavaid kaadreid, kust ei puudunud ka tema väidetav elukaaslane Karl-Erik Kodu. Meest nähti viimati popstaari Instagrami kontol aastaid tagasi.

Itaalias viibinud Lemsalu tookord siiski ei varjanud, et reisikaaslaseks on Karl-Erik Kodu. Küll aga polnud nad aastate jooksul oma suhet kinnitanud ega ka pikemalt kommenteerinud.

Instagrami loos jagas lauljatar toona videot, kus nad kimasid rolleritega mööda Itaalia tänavaid. Päev varem jagas Lemsalu armsat fotot kaaslasest, kui nad einestasid mäenõlval asuvas toidukohas.

Nüüd aga kinnitab naine raseduse uudisega ka suhet.

Paari nähti esimest korda 2017. aasta märtsis, kui nad nautisid mereäärses kalarestoranis teineteise seltskonda. Hiljem oli mees ka lauljatari albumi «+1» plaadiesitlusel ja Lemsalu Instagrami loosse ilmus esimene ühine foto, mis ei jäänud ilmselt tähelepanelikumatel fännidel märkamata.

Kaks aastat hiljem jäid Lemsalu ja Kodu kaamerasilma ette, kui vaatasid koos Tallinnas Lilleküla staadionil jalgpalli EMi valiksarja mängu.

Kes on Liis Lemsalu elukaaslane ja tulevase lapse isa? Loe SIIT!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles