USA kuulsusega abielus olev Grete Griffin: autogrammi küsitakse tõesti kogu aeg

Elu24
Copy
Grete Griffin.
Grete Griffin. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Ameerikas elav endine seitsmevõistleja Grete Griffin on abielus Ameerika jalgpalli profiliiga NFL superstaari Robert Griffiniga. Eestlanna tunnistab, et tihti tuntakse USA-s nende perekonda ka tänaval ära. «Raske on minna välja sööma või kaubamajja,» ütleb eestlanna.

 

Kuna Grete on abielus USA mastaabis vägagi tuntud sportlasega, on keeruline väljas käia nii, et keegi nende perekonda ära ei tunne. «Autogrammi küsitakse tõesti kogu aeg, seega on minna raske välja sööma või kaubamajja. Paljud tulevad küsima pilti ja autogrammi,» ütles Grete intervjuus TV3-le. Suve hakul 30. sünnipäeva tähistanud eestlanna lisab, et seitsme koosoldud aasta jooksul pole seda juhtunud, et keegi nende pere ära ei tunneks.

Grete lisas, et tema abikaasa Robert on ka usin eesti keele õppija ja ostnud lausa raamatu, kust ta vaikselt keelt omandab. Ka paari lapsed õpivad usinalt eesti keelt. «Me üritame õpetada neile ka eesti keelt ja nad kõige olulisemaid asju oskavad öelda. Loodetavasti saavad lapsed eesti keele ka suhu,» sõnas Grete.

Loe intervjuud, kus Grete räägib muuhulgas Robertiga kohtumisest ja USA-s lokkavast rassistmist SIIT

Grete Griffin on varemgi laste keeleoskuse kohta palju küsimusi saanud. «Üldiselt räägin nendega rohkem ikkagi inglise keeles, sest ma suhtlen Robertiga (Grete abikaasa) inglise keeles,» ütles Grete tänavu kevadel, kui Instagramis jälgijate küsimustele vastas.

Grete Griffin avaldas, mis keeles ta oma pisikeste tütardega vestelda eelistab

Grete Griffin ja Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin III abiellusid 2018. aastal. Nende peres kasvavad 2017. aastal sündinud Gloria, 2019. aasta septembris sündinud Gameya ja tänavu jaanuaris ilmale tulnud pisitütar Gia. Robertil on oma esimesest abielust ka 2015. aasta mais sündinud tütar, kellega sportlane saab hästi läbi.

Juuli lõpus väisas Grete koos abikaasa ja lastega Eestit. Ehkki lõpuks jõuti ilusti kodumaale, oli Grete sõnul tegu täieliku põrgureisiga. «Saime teada, et meie lend hilineb poolteist tundi, ja see tähendas seda, et jäime oma lennust maha,» rääkis naine pikast teekonnast Eestisse. 

Kodumaale naasnud Grete Griffin: see oli täielik põrgureis

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles