«Ta ei väsi kunagi üllatamast.» Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa tähistavad olulist päeva (2)

Elu24
Copy
Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa 2021. aastal Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel.
Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa 2021. aastal Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel. Foto: Konstantin Sednev

«Viis aastat selle mehega!» õhkab hiljuti petmisskandaali keskmes olnud Elisa Kolk Instagramis. Kolk tähistab koos kallima Indrek Rahumaaga viit koosoldud aastat ning tundub, et paar on suutnud ületada kõik nende teele sattunud raskused.

 

«Viis aastat selle mehega! Ta paneb mind alati naerma ja ei väsi kunagi üllatamast,» kirjutab 26-aastane Elisa Kolk (esinejanimega Elysa) Instagrami postitatud kuuma foto juurde, kus koos 51-aastase Indrek Rahumaaga poseerib.

Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa tähistavad suhte aastapäeva
Elisa Kolk ja Indrek Rahumaa tähistavad suhte aastapäeva Foto: Kuvatõmmis Instagramist/elysa.official

Oma privaatsel Instagrami kontol jagas Elysa lugu ka Indrek. «See tunne on nagu imeline torge, ma tahan, et see tunne hoiaks mind enda vangistuses. Ma ei loobuks sellest eal, isegi kui kõik neli aastaaega oleks kevad,» kirjutab Indrek. 

Juuli keskpaigas tiriti Elisa ja tema kallim, miljonärist ettevõtja Indrek Rahumaa, mõni päev enne lauljatari sünnipäeva suhteskandaali. Nimelt oli skandaalsel meelelahutajal Brigitte Susanne Hundil väidetavalt Elisa peigmehe Indrekuga sel aastal salasuhe.

MILJONÄRI AFÄÄR 〉 Allikad väidavad: Elisa Kolgiga suhtes olev Indrek Rahumaa oli BSHga linade vahel. Rahumaa: kas te olite seal?

Nädalapäevad hiljem näis juba, et paar on siiski ära leppinud ja skandaalid on seljataha jäetud. Elisa jagas Instagramis, et tema ja Indreku pere sai koera võrra täiendust. Muuhulgas avaldas Elisa, et lähevad Indrekuga teatud ajaks Eestist eemale. «Lahkume juba üsna pea! Palju tööd ootab ees,» nentis lauljatar, lisades, et nad pole tegelikult kunagi püsivalt Eestis elanud. Kuhu täpsemalt ja kui kauaks minnakse, jättis Elisa esialgu saladuseks. «Ma rohkem ei tahaks jagada... Meile mõlemale väga meeldib elada välismaal. Suuremad võimalused,» ütles ta.

Elisa Kolk viitas enda ja Indreku suhtele 2019. aasta novembris.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles