«Vaikne tänav täitus keskpäeval politseinikega.» Pirita eramajast leiti eelmisel nädalal kaks surnukeha

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Politseilint. Pilt on illustratiivne
Politseilint. Pilt on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Häirekeskus sai eelmisel nädalal teate, et Pirital asuvas eramajas on kaks surnukeha. Sündmuskohale jõudnud politseinikud avastasid noore naise ja mehe surnukeha ning tulirelva.

Põhja ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Saskia Kask sõnas, et esialgsetel andmetel ei ole alust kedagi kolmandat kuriteos kahtlustada. Politsei alustas kriminaalmenetlust.

«Avaldame hukkunute lähedastele kaastunnet. Niivõrd traagiline sündmus mõjutab rängalt nii perekonda kui ka teisi, kes neid noori inimesi tundsid. Paraku ei ole meil praegu vastuseid paljudele küsimustele, kuid teeme kõik endast oleneva, et need vastused nii lähedastele kui ka avalikkusele võimalikult kiiresti leida,» lisas Kask.

Kohale tuli mitu politseiautot

Läheduses elava proua sõnul oli tegu rahuliku ja vaikse perekonnaga. Suures majas elas tema sõnul peaasjalikult vaid kaks venda. 

Juhtunu tuli naabruskonnas kõigile suure üllatusena. «Naabrinaisega rääkisime, see oli vist laupäev, kui mitu politseiautot tuli,» meenutab naine, kelle sõnul täitus keskpäeval kõnealuse eramaja esine politseiautodega. «Mingeid sireene ei olnud, aga kogu naabruskond läks kihevile... Uurijad käisid valgetes kombinesoonides,» meenutab ta möödunud nädalavahetust. «Keegi ei tea mis juhtus…»

Copy
Tagasi üles