Lahkunud Tony Bennetti abikaasa: alates esimesest esinemisest kuni viimaseni tundis ta rõõmu lugude esitamisest

Elu24
Copy
Lilled asetati legendaarse muusiku Tony Bennetti auks tema Hollywoodi tähele.
Lilled asetati legendaarse muusiku Tony Bennetti auks tema Hollywoodi tähele. Foto: STAFF/Scanpix

Tony Bennetti naine Susan Benedetto jagab sotsiaalmeedias pärast laulja surma liigutavat postitust. «Nii kurb kui ka tänane päev poleks meile kõigile olnud, võime Tony pärandist igavesti rõõmu tunda,» ütlesid lahkunud laulja abikaasa ja poeg Danny Bennett reedeses postituses.

Tony Bennetti lesk Susan Benedetto avaldab austust oma abikaasale, kes suri reedel 96-aastaselt. «Aitäh kõigile Tony fännidele, sõpradele ja kolleegidele, kes tähistasid tema elu ja inimlikkust ning jagasid oma armastust tema ja ta muusikalise pärandi vastu,» ütles Benedetto ühisavalduses Bennetti poja Danny Bennettiga. Postitust jagati reede õhtul Bennetti Instagrami kontol.

«Alates esimesest esinemisest laulva kelnerina Queensis kuni viimaste esinemisteni 2021. aastal Radio City Music Hallis tundis Tony rõõmu lugude esitamisest, mida ta armastas, tehes inimesi õnnelikuks,» jätkati avalduses, mis lõppes liigutaval noodil: «Nii kurb kui ka tänane päev poleks meile kõigile olnud, võime Tony pärandist igavesti rõõmu tunda.»

Südamliku avaldusega koos postitati foto Bennettist esinemas Radio City Music Hallis oma 95. sünnipäeval, 3. augustil 2021. 

Bennett sai kuulsaks hittlooga «I Left My Heart in San Francisco» ning võitis sellega ka noorema põlvkonna südame. Lavalaudadele astus Bennett 1950. aastatel ja karjääri vältel võitis ta 20 Grammy auhinda, sealhulgas elutööauhinna.

Aastate jooksul tegi legendaarne laulja koostööd paljude teiste staaridega. Näiteks salvestas 80. eluaastates Bennett 2014. aastal albumi koos Lady Gagaga ja läks temaga järgneval aastal ka maailmaturneele. Tema populaarsete lavapartnerite seast leiab veel Paul McCartney, Aretha Franklini, Willie Nelsoni ja U2 liikme Bono.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles