SKANDAALID SELJATAGA? Elisa Kolk pühib kallimaga kodumaa tolmu jalgadelt: lahkume juba üsna pea

Elu24
Copy
Elisa Kolk.
Elisa Kolk. Foto: Eero Vabamägi

Näib, et skandaalid on seljataha jäetud ning Elisa Kolgi ja Indrek Rahumaa suhtes puhuvad uued tuuled. Kui hiljaaegu võeti perre koerakutsikas, siis nüüd avaldab Elisa, et plaanivad Indrekuga taas Eestist lahkuda.

Alles hiljaaegu, 14. juulil tähistas lauljatar Elisa Kolk enda 26. sünnipäeva. «Ma ei ole vist kunagi saanud nii-nii palju toetust eesti inimestelt, mis on minu jaoks täiesti uskumatu,» nentis ta. Toimetusele rääkis Elisa, et veetis päeva kallite inimeste seltsis. «Mu sünnipäev läheb väga hästi. Olen end ilusti välja puhanud ja olen oma kallite inimestega koos, kaasa arvatud Indrek!» sõnas Elisa. 

Nimelt tiriti Elisa ja tema kallim, miljonärist ettevõtja Indrek Rahumaa mõni päev enne lauljatari sünnipäeva suhteskandaali. Loe pikemalt SIIT!

Nüüd aga näib, et skandaalid on seljataha jäetud. Elisa jagab Instagramis, et tema ja Indreku pere sai koera võrra täiendust. «Olen juba teismeliseeast saati soovinud enda väikest koerakest, keda igale poole kaasa võtta ja koos reisida,» räägib Elisa enda uuest väiksest sõbrast, cavapoo tõugu Rosiest. «Ühtlasi tahtsin teadlikult oma elustiili muuta veel aktiivsemaks ja kindlat rutiini,» lisab ta.

Rosie
Rosie Foto: Erakogu/Elisa Kolk

Muuhulgas avaldab Elisa, et lähevad Indrekuga teatud ajaks Eestist eemale. «Lahkume juba üsna pea! Palju tööd ootab ees,» nendib lauljatar, lisades, et nad pole tegelikult kunagi püsivalt Eestis elanud.

Kuhu täpsemalt ja kui kauaks minnakse, jätab Elisa esialgu saladuseks. «Ma rohkem ei tahaks jagada... Meile mõlemale väga meeldib elada välismaal. Suuremad võimalused,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles