SODIAAGISOSINAD Nädalalõpp toob kaasa elumuutvad energiad: usalda protsessi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

• «Sodiaagisosinate» taskuhäälingus kuuleme, miks selle nädala taevaseisud on nii võimsad ja potentsiaalselt elumuutvad.

• Saame teada, kuidas asteroid Excalibur teravdab sünnikaardis missioonitunnet ja läbimurdevõimet.

• Nädalakaardiks tuleb helge ja jõustav Päike.

Soovitused nädalaks

On aeg alistuda saatusele ning usaldada, kuhu see sind juhtida tahab.

Vastupanu on kasutu, ent kui võtta saabuv vastu, püüdes säilitada puhast meelt ja kõrget sagedust, võib minna kõik üle ootuste hästi - mitte küll kohe, aga nende transformatiivsete protsesside lõpuks.

Käes on harukordne võimalus mõningaid oma sügavamaid karmalisi mustreid ja hoiakuid jäädavalt muuta.

Peagi ilmub ka artikkel asteroid Excaliburist, mis kirjeldab inimese elus suuri läbimurdeid ja missioone.

Nädalakaart: Päike

Tarokaart Päike
Tarokaart Päike Foto: Erakogu / Dagmar Lamp

Dagmar Lamp tõlgendab nädalakaarti: «Inimene on kohastunud päikesevalguses tegutsema ja töötama, päike annab meile energiat ja jõustab. Seda ütleb ka taropaki Päike: kõik, mille jahile sa nüüd lähed, kätte ka saad. Kõik õnnestub, sest just praegu on kõige õigem aeg teha tööd ja näha vaeva nende asjadega, mis on sulle tähtsad. Võit ongi sinu, peaasi, et sa ise seda mõistaksid. Kui sul on raske endasse uskuda, siis Päike ütleb sulle: «Sa oled vägev! Sa oled võimas ja väekas!» Usu!»

Ainulaadne võimalus

Naistel, kes tunnevad oma Veenuse teekonna vastu sügavamat huvi ning soovivad kogeda midagi erilist, on võimalus osaleda retriidil, milles Püha Transformatiivse Tantratantsu praktika (Virge Kuivjõgi juhendusel) on ühendatud uue Veenuse tsükli (Veenuse teekondi avab Margit Korbe) sünni ja loomisega.

Maagilise retriidi käigus toimub oma naiselikkuse avamine, aga ka Veenuse tsükli pühitsemine ja teadlikult sellega koosloomesse astumine, mis paneb meie elus uued õied avanema järgmise aasta ja kaheksa kuu jooksul.

Tutvu lähemalt siin: Püha Veenuse Tants.

Loe ka: VEENUSE RETROGRAAD 〉 Algab maagiline aeg, mis võib muuta täiesti meie suhet elu, väärtuste ja armastusega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles