KLÕPSUD Merle Liivand esitas Usain Boltile väljakutse: ma võtan ta naeru kui jah-sõna!

Elu24
Copy
Merle Liivand, randmel USA koondislaste kingitud käevõru sportlase elu päästmise eest. Paremal Liivandi disainitud Eesti lipuvärvidega spordikott.
Merle Liivand, randmel USA koondislaste kingitud käevõru sportlase elu päästmise eest. Paremal Liivandi disainitud Eesti lipuvärvidega spordikott. Foto: Sander Ilvest

Eesti merineitsiks tituleeritud Merle Liivand esitas maailma kiireimale sprinterile Usain Boltile väljakutse, mille viimane ka väidetavalt vastu võttis. 

«Usain Bolt esitas mulle 2019. aastal väljakutse ujuda merineitsi stiilis ja seda ümber Jamaica. Nüüd aga esitasin mina talle väljakutse ujuda 100 meetrit võidu,» räägib tippujuja Merle Liivand. «Ma võtan ta naeru kui jah-sõna!»

Mõni hetk hiljem lisas Liivand, et juba oli Bolti agent temaga ühendust võtnud. «Ta tahab minuga võidu ujuda!» hõiskas eesti ujuja.

Esimest korda kohtusid Liivand ja Bolt 2019. aastal. «Ta ajas mind nutma hoopis,» meenutas Liivand, rääkides emotsioonidest, mis teda ühe maailma parima sportlasega kohtudes valdasid.

Usain Bolt ja Merle Liivand 2019. aastal.
Usain Bolt ja Merle Liivand 2019. aastal. Foto: Erakogu

Alles hiljaaegu pärjati mitu Guinnessi rekordit purustanud Liivand taas uhke tiitliga: Wonder Woman.

Wonder Womani tunnustust jagatakse kord aastas tugevatele ja inspireerivatele naistele üle maailma ning tema oli üks neljast tänavusest auhinnasaajast. «Ei saa öelda, et kõik kuidagi kohale oleks jõudnud,» jagas ta esimesi emotsioone ootamatu üllatuse järel. «Olen sõnatu! Aga see auhind läheb tegelikult minu vanaemadele, Maret Konstantinovale ja Helve Liivandile. Nemad on põhjus, miks ma nende tugevust, tahtejõudu ja suurt elujõudu edasi viin, sest ma olen ju osake neist. Ja kuigi nad on mu peale vahel kurjad, et ma Guinnessi rekordeid purustades ennast ohtu sean, siis tegelikult olen ma neile kõige eest tänulik,» ütles ujuja.

Loe pikemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles