KUUM KLÕPS Gameboy Tetris ja Joosep Järvesaar jagasid Beach Grindil magusat musi

Elu24
Copy
Joosep Järvesaar ja Gameboy Tetris.
Joosep Järvesaar ja Gameboy Tetris. Foto: Elu24 kollaaž

Muusik Gameboy Tetris jagas nädalavahetusel Pärnus toimunud Beach Grindist pildiseeriat, kus saab näha teda ja ürituse korraldajat Joosep Järvesaart musutamas. «Me oleme lihtsalt sõbrad!» naerab Gameboy Elu24-le.

Nädalavahetusel toimus Pärnus suve oodatuim muusikafestival Beach Grind, kus esinesid mõlemal päeval nii Gameboy Tetris kui ka Joosep Järvesaar.

Täna jagas muusik Gameboy Tetris Instagramis pildiseeriat üritusest, kuid üllatuseks on seeria viimaseks pildiks tavaliste esinemispiltide kõrval hoopis kaader sellest, kuidas ta Joosepiga musi teeb.

«Miks sõbrad ei tohi musi teha?» tõstatab Gameboy küsimuse.

Pildilt tundub tõesti, et mehed suudlesid. Küll aga täpsustab Gameboy, et nii see päris ei olnud. «Tegelikult meie suud ei läinud pihta, aga isegi kui läheks, siis miks ei tohi?» ütleb muusik.

Miks ka mitte?

Samamoodi on meelestatud ka Beach Grindil esinenud duo Clicherik ja Mäx, kes jagasid avameelselt Elu24 video-podcast'is «Kuulsusega kohtingul», et mehed võivad oma meessoost sõpru musutada niisamuti nagu naisedki. 

«Ma olen suht iga homie'ga tatti pannud purjus peaga,» tunnistas Clicherik ehk Erik toona. Mäx leiab, et kui naiste seas on normaliseeritud pidudel suudlemine, siis ei tuleks ka meeste omavahelisest musutamisest suurt teemat teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles