KUULSUSEGA KOHTINGUL «Peale Indrekuga kallis restoranis käimist tahan ikka mäkki minna!» Elisa Kolk jagab, milline on elu rikka mehe naisena

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy

Pürgimine Ameerika muusikamaastikule, elu Beyoncé naabrina, miljonärist mees ja kuulujutud Eesti Laulul kogutud häältest – Elu24 video-podcast'i «Kuulsusega kohtingul» maitsekalt mahlase teise osa külaline on lauljanna Elisa Kolk! Vaata videot!

Juhime tähelepanu, et artikkel ilmus esmakordselt 18.01.2023.

Taskuhäälingu «Kuulsusega kohtingul» teine külaline on lauljatar Elisa Kolk, artistinimega Elysa, kes osales Eesti Laulu finaalis looga «Bad Philosophy». 

Enne Eesti Laul 2023 finaali leidis Elisa aega, et kohtuda meiega lummava vaatega Tallinna lahel asuvas Kai lounge-restoranis ning arutada, milline on ta suhe miljonärist ärimehe Indrek Rahumaaga, jagada nippe, kuidas jõuda Ameerika muusikamaastiku tipptegijateni ning lükata ümber kuulujutte, millest Elisa varem avalikult rääkinud ei ole.

«Kui ma jõudsin LAsse, siis läks viis päeva aega ainult, kui ma sinna (Warner Musicu) peakontorisse jõudsin. Ja David Guetta läheb seal lihtsalt mööda,» jagab Elisa pürgimist Ameerika muusikamaastikule.

Elisa sõnul sai ta muusikakarjääri alustades rahalist toetust vanematelt, kuid oli ise ka korralik hustler ehk pealehakkaja. Tema jaoks oli aga Eesti Laul just see, mis kõigele aluse pani. Elisa unistus Eesti Laulul osaleda on praeguseks viinud ta juba kolmandat korda võistlustulle ja ka tema lähedased annavad endast kõik, et ta edasi jõuaks.

«Meil oli väga palju sõpru, kellele olid kõik instruktsioonid täpselt antud, et millal tuleb helistada, ja selles suhtes on meil väga ägedad sõbrad, kes helistasid, mõni helistas sada korda,» tunnistab Elisa, kuid lükkab ümber kuulujutud, et tema Eesti Laul 2022 finaalis saadud hääled olid ostetud.

Elisa tunnistab, et Indrek aitab teda praegu rahaliselt muusikakarjääris. «Ta tahab, et mina oleksin õnnelik. Kuna ta teab, kui väga mulle seda teha meeldib, kui väga ma armastan laulmist ja kui oluline see minule on, siis ta niimoodi fännab mind ja tuleb igale poole kaasa,» sõnab Elisa rõõmsalt.

Elisa rääkis avameelselt ka elust Ameerikas ning oma kuulsatest naabritest – Beyoncést ja Jay-Zst, Playboy mõisast ning üle tee asuvast relvadega äritsenud salakaubitsejast, kelle tõttu lendasid üle tema ja Indreku maja pidevalt FBI helikopterid.

Sellest ja paljust muust kuuleb taskuhäälingu «Kuulsusega kohtingul» avameelsest osast Elisaga siin ja praegu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles