Beach Grindi festivali korraldajad: turvalisus on olnud alati meie prioriteediks

Elu24
Copy
Beach Grind 2022
Beach Grind 2022 Foto: Rauno Liivand

Pärnu arestimajas suri täna öösel 20-aastane mees, kes oli toimetatud sinna südaööl Beach Grindi festivalilt. «Tegemist on äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga,» kirjutatakse festivali Facebooki lehel.

«Täna PPA pressiteates avaldatud info kohaselt ei õnnestunud meedikutel päästa meie festivalilt arestimajja viidud külastaja elu,» kirjutatakse festivali Facebooki ürituse all.

«Turvalisus on olnud alati meie prioriteediks ning oleme teinud selle tagamiseks tihedat koostööd politsei ja tervishoiutöötajatega, et pakkuda oma külastajatele turvaline keskkond festivalil. Tegemist on äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga ning kogu festivali meeskond avaldab siirast kaastunnet lahkunu lähedastele.»

Eile veidi enne südaööd toimetati Pärnus toimunud Beach Grindi ürituse alal asunud politseitelki 20-aastane narkojoobe kahtlusega mees. Meedikud tegid talle kohapeal arstliku kontrolli, misjärel viis politsei noormehe Pärnu arestimajja kainenema.

Noormeest kontrolliti kord tunnis läbi arestikambri ukse vaateakna ja pidevalt ka valvekaamera abil.

«Järjekordse füüsilise kontrolli käigus, kella kolme paiku öösel, märkas ametnik, et mees enam ei liiguta. Arestimaja töötaja kutsus kohe abi ja hakkas noormeest kuni kiirabi saabumiseni elustama. Paraku ei õnnestunud meedikutel noormehe elu päästa,» sõnas arestimaja spetsialist Tanel Talts.

Beach Grindilt ära viidud noormees suri Pärnu arestimajas üledoosi

Pärnu suvefestivali Beach Grind peakorraldajad on Joosep Järvesaar ja Kaarel Sein. Sel nädalavahetusel tähistas festival kümnendat sünnipäeva ja tõi kokku tuhanded muusikahuvilised üle kogu Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles