NÄDALAPROGNOOS Ees on ebamugavaid olukordi, mis tuleb üle elada: taustal toimub tervenemine

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Suvine päikeseloojang
Suvine päikeseloojang Foto: Erakogu / Margit Korbe

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 3. kuni 9. juuli 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal algab täiskuuga, mis tähendab, et energia on kulminatsioonis ning emotsioonid tugevad.

Paistab, et läbi suhtluse võib tulla välja infot ja asjaolusid, mis toovad eesolevatel päevadel kaasa mitmeid muutusi nii mõtlemises kui ka tegevuses. Sündmused võivad kulgeda hooti ja konarlikult ning sellisel juhul on kõige kasulikum olla ise paindlik.

Täiskuu paneb protsessid käima, kuid läheb vähemalt nädal, enne kui pilt selgineb. Eriti oluline on võtta vastutus oma emotsionaalsete vajaduste eest ning neid väljendada.

Loe lähemalt: TÄISKUU HOROSKOOP 〉 Praegu tuleb väljendada oma tõelisi tundeid ja seisukohti: see võib kellegi jaoks midagi oluliselt muuta

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval on kuu apogee ehk Must Kuu Lilith trigoonis Chironiga. See seis näitab, et on võimalik tervendada endas üht äratõrjutud ja mahavaikitud külge. See osa meis, mida oleme pidanud ebameeldivaks, sobimatuks ja võibolla millekski selliseks, mis meid teistest eraldab, on ühtäkki kergemini aktsepteeritav. Sel päeval võivad paljud kogeda ühe keeruka sisemise aspekti paranemist iseendas. Võib kaasneda julgus seda osa endas väljendada ja teistele näidata. Üks ülitundlik koht, millega tegelemine on üldiselt valulik, muutub nüüd leebemaks või loomulikumaks.

Neljapäeval on Merkuur kvadraadis Chironiga ja Marss kvinkunksis Neptuuniga - see on nädala kõige keerulisem päev, mil inimesed on üksteise suhtes liigselt haavatavad ning satuvad segadusse, kuidas käituda ja toimida. Ent siin ei ole midagi väga dramaatilist, pigem toob päev lihtsalt ebamugavust esile. Paljud võivad viibida ebalevas olekus ning mõelda asju hullemaks, kui need tegelikult on. 

Reedel jõuab Merkuur sekstiili Uraaniga, tuues kaasa mõnevõrra kergust ja värskust. Liigne tundlikkus ja pinge suhtlussituatsioonides väheneb, võimaldades teineteist paremini mõista ja uusi perspektiive näha. Täna on kõigest kergem rääkida.

Pühapäeval viibib Marss kvinkunksis Pluutoga, tekitades ebamugavust oma jõu väljendamisel. Võidakse karta, et eneseväljendus või tegutsemine on teiste suhtes liiga jõuline, aga siis hoopis tõmbutakse tagasi ning jäetakse teatud vajalikud sammud tegemata. Oma initsiatiivi väljendamisel kogetakse veidrat ebakõla, seetõttu ei sobi päev otsustavate sammude tegemiseks. See on pigem oma tegevuse ja energia kohandamise aeg - peagi läheb voolamine paremaks.

Taevaseise avab Margit Korbe
Taevaseise avab Margit Korbe Foto: Erakogu

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kella 19.45–20.30

Neljapäeval kella 16.41–20.33

Laupäeval kella 21.21–22.19

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles