VIDEO USA kantrilauljatarile visati keset esinemist käevõru otse silma

Elu24
Copy
Kelsea Ballerini
Kelsea Ballerini Foto: Evan Agostini / AP

USA kantrilaulja Kelsea Ballerini sai kolmapäeval kontserdil fänni lavale visatud käevõruga silma ja lahkus seejärel lavalt. «Minuga on kõik korras. Keegi viskas lavale käevõru, see tabas mind silma ja pigem hirmutas mind kui tegi haiget,» ütleb laulja.

Alles hiljaaegu kirjutasime, kuidas Ameerika popstaar Bebe Rexhat visati esinemise ajal telefoniga näkku. Sarnane saatus tabas kolmapäeval USA kantrilauljat Kelsea Ballerinit, kes pidi Idaho osariigis Boise'is toimunud kontserdi katkestama, kuna sai sõu ajal publiku seast visatud objektiga vastu nägu.

Pärast seda, kui naine rahva seast visatud esemega pihta sai, pööras ta korraks rahvale selja ja seejärel tormas lava taha, vahendab ET Canada.

Neljapäeval jagas ta pilte kontserdist ja teatas oma Instagrami jälgijatele, et temaga on kõik korras, kuid lisas: «Teeme lihtsalt paremini tööd selle nimel, et kontsertidel turvaline oleks.»

«Minuga on kõik korras. Keegi viskas lavale käevõru, see tabas mind silma ja pigem hirmutas mind kui tegi haiget. Läksin lavalt maha, et rahuneda ja veenduda, et mina, bänd ja meeskond ning rahvas tunnevad end piisavalt turvaliselt, et sõu saaks jätkuda.»

Alles hiljaaegu kirjutasime, kuidas teinegi USA popstaar esinemisel viga sai. Nimelt visati Bebe Rexhat telefoniga, mis tabas naist õnnetult vastu kulmu, mille peale ta põlvili vajus.

Loe lähemalt: 

VIDEO 〉 KULM RULLIS! Ameerika popstaari visati laval esinedes telefoniga näkku

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles