VIDEO KULM RULLIS! Ameerika popstaari visati laval esinedes telefoniga näkku (2)

Elu24
Copy

Ameerika popstaar Bebe Rexha kihutati pühapäevasel kontserdil lavalt maha, kuna üks hullunud fänn viskas teda telefoniga. Telefon tabas täpselt lauljatari kulmu.

New Yorgis esinenud staar esitas parasjagu laulu, kui paremalt poolt lava viskas üks kontserdikülastaja lauljatari telefoniga. Telefon tabas Bebe Rexhat õnnetult vastu kulmu, mille peale naine põlvili vajus.

Lauljatari lava taga seisnud tiim kiirustas naise juurde ja Bebe toimetati lava taha. Veidi hiljem viidi ta meedikute saatel lavalt maha ning fännid nägid, kuidas Bebe veel näost kinni hoidis.

Internetti postitatud videol oli näha, kuidas turvameeskond eemaldas mehe rahvahulgast, samal ajal karjus publik, et see oli rünnak. New Yorgi politsei kinnitas hiljem, et 27-aastasele kontserdikülastajale esitati süüdistus kallaletungis.

Laulja postitas esmaspäeval Instagrami fotod, millel on näha tema vigastused. Tema vasaku silma ümber on suur verevalum ja kulmul sisselõige. Siiski kirjutas ta piltidele pealkirjaks «Kõik on hästi». Kuulujuttude veebisait Pop Base tsiteeris tema ema, kes ütles, et staar sai arstiabi ja vajas kolme õmblust.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles