Pakendikeskus teavitas taasavamisest uue humoorika toote reklaamiga

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Pakendikeskuse reklaam pärast Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alanud tulekahju, milles sai kannatada ka Pakendikeskuse laohoone.
Pakendikeskuse reklaam pärast Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alanud tulekahju, milles sai kannatada ka Pakendikeskuse laohoone. Foto: Pakendikeskus

«Tuline hea meel on teada anda, et naabrite jäätmejaamast alguse saanud tulekahju on seljatatud ja meie Suur-Sõjamäe kauplus taasavatud!,» teavitab Pakendikeskus sotsiaalmeedias ning viskab nalja, et letile on jõudnud ka uued tooted - õrnsuitsukarbid.

Suur-Sõjamäe tänaval süttis 23. mai õhtu hakul ohtlikke aineid käitlev jäätmejaam. Tulekahju levis ka kõrvalasuvale Pakendikeskuse laohoonele, mis sai tugevasti kannatada. Varemgi mitmete meeleolukate reklaampostitustega silma paistnud firma teavitas täna sotsiaalmeedias, et on taas avatud ning leidsid laost kaupa, mis võib huvi pakkuda inimestele, kes otsivad midagi tõeliselt erilist.

«Unustage suitsused viskid või kuumsuitsuangerjas. Võtke parem ligi üleaedsete abiga grillitud õrnalt suitsulõhnalised ja tõeliselt rariteetsed karbid! Kõik kollektsionäärid ja Pakendikeskuse sõbrad, tulge külla ja investeerige haruldustesse seni, kuni tooteid jätkub, sest peagi on riiulitel ainult värske kaup!» jagas Pakendikeskus täna enda Facebooki seinal ning lisas teadaandele humoorika pildi.

Facebooki kommentaariumis kiidavad inimesed Pakendikeskuse reklaamiosakonda ning oskust enda õnnetus heaks huumoriks pöörata. 

«Geniaalne ikka. Teie loovus uitab täiesti kastist väljas!» kommenteeris üks pildi alla.  «Parim rohi on hea huumor. Aitäh, hea Pakendikeskus nende positiivsete elamuste eest. Maitsekalt tehtud suurepärased ja etilised reklaamid,» kiitis teine.

23. mail jagas Pakendikeskus enda Facebooki seinal samuti reklaami, kus keerasid tulekahju osavalt reklaamiks. «Pole meie jaoks hetkel midagi põletavamat kui tulekahju, mis Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alguse sai ja on paraku ka Pakendikeskusesse jõudnud,» nentis Pakendikeskus oma Facebooki lehel ja ütles, et olukord on neile suur šokk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles