KURI KÄSI? Terapeut Laura Valk jäi Instagrami kontost ilma: tegemist pole häkkeritega, vaid tavaliste eestlastega (2)

Elu24
Copy
Laura Valk saates "Õhtu!"
Laura Valk saates "Õhtu!" Foto: Pilt videost

«Aasta-poolteist tööd ja kõik minema pühitud,» ütles Laura Valk fännidele, teatades, et jäi ilma enda ühest Instagrami kontost.

Mõni aeg tagasi teatas terapeut, naiste enesearmastuse ja seksuaalsuse õpetaja Laura Valk ühismeedias, et üks tema kahest Instagrami kontost on kadunud.

«Aasta-poolteist tööd ja kõik minema pühitud,» nentis ta Instagramis, jagades fotot tühjast sotsiaalmeediakontost. Terapeut kahtlustab, et selle taga on kellegi pahatahtlik käsi. «Pole tegemist häkkeritega, vaid tavaliste eestlastega,» ütles Valk ja lisas, et ehk jäi ta taas ette mõnele antiseksuaalsele aktivistile.

Kuvatõmmis Instagrami loost. 
Kuvatõmmis Instagrami loost. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst.

Toimetusega vesteldes jäi Valk tagasihoidikuks. «Kuna ma ei tea, mis otseselt juhtus, siis ma ei oska teemat veel kommenteerida kahjuks.» Küll aga sõnas ta, et uut kontot ta ei tee, vaid jätkab mõlema sisuga Instagrami konto alt nimega Laurtshik.

Sissemurdmine

Alles aasta alguses jagas Laura Valk Instagramis õõvastavat kogemust, kuidas hullunud mees ennast läbi akna tema koju sisse surus ja teda rünnata üritas.

Oma Instagrami stoorides kirjeldas ta, kuidas meesterahvas tema esimesel korrusel asuva korteri akna taha ilmus ning seejärel laamendama asus. Jalaga akna sisse löönud, püüdis ta naist rünnata, kuid viimasel õnnestus koos appi tõtanud naabritega väidetavalt verine sissetungija vannituppa kinni panna. «Kangelane. Lõi akna puruks, tuli sealt klaasi vahelt tuppa ja veritses kogu mu vannitoa täis,» rääkis Valk toona.

Loe pikemalt SIIT!

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles