Raamatu «Kohvrid ukse taha» autor Laura Valk õõvastavast sissetungist: hullunud mees lõi jalaga läbi akna

Elu24
Copy

Hiljuti raamatu «Kohvrid ukse taha» avaldanud terapeut ja mõjuisik Laura Valk jagas Instagramis õõvastavat kogemust, kuidas hullunud mees ennast läbi akna tema koju sisse surus ning rünnata üritas.

Laura Valk kirjeldas reedel oma Instagrami stoorides, kuidas hullunud meesterahvas tema esimesel korrusel asuva korteri akna taha ilmus ning seejärel laamendama asus. Jalaga akna sisse löönud, püüdis ta naist rünnata, kuid viimasel õnnestus koos appi tõtanud naabritega verine sissetungija vannituppa kinni panna. 

«Kangelane. Lõi akna puruks, tuli sealt klaasi vahelt tuppa ja veritses kogu mu vannitoa täis,» jagas naine oma läbielamisi.

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Valk kirjeldas, et ründaja võttis temalt ära turvatunde oma kodus elada, mistõttu on tal plaanis esimesel võimalusel sealt ära kolida. 

Toimetus võttis naisega ka ühendust, kuid hetkel ei soovinud ta kommentaare jagada. 

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo eriasjade uurija Triin Tähela kinnitas Õhtulehele, et politsei pidas mehe sündmuskohal kinni ning juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku § 266 alusel, mis käsitleb omavolilist sissetungi ja lahkumisnõude täitmata jätmist.

Naise elu läbi raskete hetkede

Hiljuti avaldas Laura Valk raamatu «Kohvrid ukse taha», mis puudutab valusalt naise elu läbi raskete hetkede ja õpetab, kuidas lootusetuna tunduvatest olukordadest välja tulla.

«Ma olen olnud täielikult põhjas. Olen istunud paljalt kortermaja garaažis, peale seda, kui mu elukaaslane mind kodust välja viskas. Mitu korda olen olnud valmis elukaaslase käe läbi surema, kogedes räiget paarisuhtevägivalda ning palju kordi olnud valmis endalt elu võtma, sest see kõik tundus liiga hull. Olen peaaegu kõike näinud. Ja mina ütlen täna, siin ja praegu, et hea ja kerge elu on võimalik!» jagas ta oma raamatu kirjelduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles