TUTTAV «KUUUURIJAST» Iluettevõtja Tiina Jylhäst sai onlyfansitar: abikaasa on pool aastat mind julgustanud

Sten Talivee
Copy
Iluettevõtja Tiina Jylhä
Iluettevõtja Tiina Jylhä Foto: Tiina Jyhlä Erakogu

Hunt Kriimsilm – üheksa ametit, kümnes nälg. Nii võiks iseloomustada ka soomlanna Tiina Jylhät, kelle ärihaare on kaunis lai. Naine sai eestlastele tuttavamaks 2022. aasta kevadel, mil pälvis «Kuuuurijas» tähelepanu seoses ilukliiniku pettusega. See aga naist ei peatanud ning nüüd on ta leidnud tee menukasse täiskasvanutele suunatud meelelahutusportaali OnlyFans.

Elu24 kirjutas eelmise aasta maikuus eestlannast Kadrist, kes oli langenud Tallinnas tegutseva ilukliiniku läbi pettuse ohvriks. See oli The Look nimeline kliinik, mille omanik on soomlanna Tiina Jylhä. Nüüd on Jylhä oma elatusallikaid aga laiendanud ning liitunud maailmakuulsa, täiskasvanutele suunatud portaaliga OnlyFans.

Soome uudisteportaal MTV Uutiset annab teada, et iluettevõtja Tiina Jylhä on liitunud OnlyFansiga. Naise puhul pole see aga esimene kord, kui ta pakub sensuaalset sisu. Soomes on Jylhä poseerinud Playboyle, ajakirjale Hymy ning astunud üles modellina pornoajakirjas Hustler. Lisaks on värvikas daam löönud kaasa Hustleri suhtekorraldusjuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles