Elina Born rinnavähendusoperatsioonist: üks parimaid otsuseid, mille olen oma elus teinud (2)

Elu24
Copy
Elina Born
Elina Born Foto: Rauno Liivand

«Kõige olulisem on see, et oled rahul inimesega, kes sulle peeglist vastu vaatab!» ütleb armastatud lauljatar Elina Born The Health Clinicu blogipostituses, kus räägib avameelselt hiljutisest rinnavähendusoperatsioonist.

Eesti muusikamaailma üks eredamaid tähti Elina Born läbis hiljuti koos dr Mart Elleriga teekonna enesekindlama iseendani. Ta pöördus Health Clinicu poole, kuna kaalus rinnavähendusoperatsiooni, et tunda end oma kehas tõeliselt hästi.

Elina vaagis mõtet operatsioon teha pikalt ja mõistis lõpuks, et see võib olla tema võimalus end oma kehas hästi tunda. «Õige aeg on täpselt siis, kui sa ei saa seda mõtet enam peast välja,» ütleb Elina. Lauljatari sõnul on pärast operatsiooni tohutult kasvanud tema enesekindlus ja elurõõm. Tähtis on seegi, et nüüd saab ta kanda täpselt neid riideid, mida tahab. Rinnapartiid ei pea varjama, samuti ei tekita see probleeme riiete valikul.

Lauljatari ümbritsevad väga toetavad ja armastavad lähedased. Muidugi leidus ka inimesi, kes Elina otsust imelikuks pidasid: miks võtta raha eest ära seda, mida teised juurde tahavad panna? Elina sõnul teab ainukesena inimene ise, mis talle hea on. «Kui üks operatsioon tõsiselt elu paremaks muudab, siis miks peaks keegi selles kahtlema? Üks parimaid otsuseid, mille ma olen oma elus teinud,» ütleb ta.

Loe lähemalt The Health Clinicu blogist.

Oma rinnavähendusoperatsiooni lugu on varem jaganud ka sisulooja Kristina Pärtelpoeg. «Pärast operatsiooni mõtlesin, et kas niimoodi elavadki päris inimesed, et selg ei valuta... Mul alaselg kogu aeg valutas,» tõdes sisulooja.

Kristina Pärtelpoeg iluoperatsioonist: kui ma sealt opilt tulin, vaatasin järsku, et issand...

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles