ESIMESE TÖÖPÄEVA ÕUDUS ⟩ Legendaarse DJ endine assistent väidab, et mees rahuldas end tema ees korduvalt

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Paul Oakenfold 2023. aasta märtsis Mehhikos esinemas
Paul Oakenfold 2023. aasta märtsis Mehhikos esinemas Foto: AP/Scanpix

Ka Eestis esinenud DJ Paul Oakenfold on karmide süüdistuste küüsis. Briti DJ endine assistent väidab, et Oakenfold rahuldas end tema ees mitmel korral, ning on mehe kohtusse andnud.

Grammy nominatsiooni pälvinud DJ Paul Oakenfold, kes on esinenud ka Tallinnas, on väidetavalt end oma endise noore assistendi ees rahuldanud, vahendab New York Post. Assistent on ta kohtusse andnud.

Los Angelese kohtule esitatud dokumentide põhjal paljastas Oakenfold toona 23-aastase naise ees oma suguelundi ning hakkas end rahuldama. Väidetavalt leidis see aset neiu esimesel tööpäeval! 

Neiu alustas 2022. aasta oktoobris tööd New Frequency agentuuris. Just agentuur määras neiu Oakenfoldi assistendiks ja maksis talle 20 dollarit tunnis.

Väidetavalt surus nüüd 59-aastane Oakenfold noore naise juba tema esimesesl tööpäeval justkui nurka. Mehe kodus olles hakkas Oakenfold end meelega neiu vaateväljas rahuldama.

Seda tegi DJ kokku neljal korral. Väidetav eneserahuldamine muutus iga korraga intensiivsemaks ning kestis üha kauem. 

2022. aasta 18. novembril olevat Oakenfold end neiu ees päeva jooksul lausa neljal korral katsunud. Ühel neist juhtudest istus ta neiu kõrval auto esiistmel.

29. novembril teavitas neiua Oakenfoldist agentuurile, kelle heaks ta töötas, kuid kaks päeva hiljem nõuti talt allkirja vaikimiskokkuleppele. Väidetavalt sunniti noort naist lepingut allkirjastama, et ta saaks agentuuris tööd jätkata. Kui ta tööle naasis, anti talle uued kliendid, kuid tal oli palju vähem töötunde.

13. märtsil 2023 lasti neiu lahti, sest väidetavalt ei olnud talle piisavalt tööd. Kohtudokumentides väidab neiu aga, et ta lasti lahti Oakenfoldi pärast. 

Kohtusse on neiu andnud nii Oakenfoldi kui ka agentuuri ning teisi, kellelt nõuab 25 000 dollari suurust valuraha väidetava seksuaalse ahistamise ja töökoha reeglite rikkumise eest.

DJ Oakenfoldi karjäär algas 80ndatel. 1998. ja 1999. aastal võitis ta DJ ajakirja Magazine 100 parima DJ nimistus esikoha. 2014. aastaks Oakenfold sama ajakirja parima 100 hulka enam ei mahtunud.

Mehel on kolm Grammy nominatsiooni aastatest 2005, 2007 ja 2010. 

Ta on teinud koostööd selliste staaridega nagu Britney Spears, U2 ja Rolling Stones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles