83-aastane Al Pacino ei uskunud, et ta suudaks kedagi rasestada ja nõudis DNA testi (1)

Elu24
Copy
Al Pacino tänavu aprillis.
Al Pacino tänavu aprillis. Foto: Andy Kropa/Scanpix

Aprillis 83-aastaseks saanud Al Pacino oli väidetavalt šokis, kui sai teada noore kallima rasedusest. Näitleja ei uskunud, et veel oma vanuses kedagi rasestada suudab, kuid DNA test tõestas, et just tema on peagi sündiva lapse isa.

Mõni päev tagasi kirjutasime, et Hollywoodi vanameistri Al Pacino noor kallim Alfallah on kaheksandat kuud rase.

Nüüd tuleb aga välja, et raseduse algus polnud paari jaoks sugugi roosiline aeg ning Hollywoodi staar oli niivõrd kindel, et tema ei suuda enam kedagi rasestada ning oli veendunud, et laps pole tema oma. Selleks, et lapse isadust tuvastada, nõudis Pacino DNA testi, kirjutab TMZ. Nooruke kallim nõustus DNA testiga, mis tõestaski, et vanameistril on veel jaksu ning tõepoolest on tema peagi sündiva lapse isa.

USA kõmuleht kirjutab ka, et 83-aastasel näitlejal oli meditsiinilisi probleeme, mis oleks pidanud teda takistama kedagi rasestamast. Väidetavalt ei teadnud Pacino veel kaks kuuud tagasi, et 29-aastane  Alfallah rase on ning kui ta sellest teada tai, oli ta šokeeritud.

29-aastane naine on Pacinoga suhtes olnud vähemalt aasta. Pacino ja Alfallahi suhe leidis kinnitust möödunud aasta aprillis. «Pacino ja Noor said kokku pandeemia ajal. Ta enamasti käibki väga rikaste vanemate meestega, ta oli Mick Jaggeriga mõnda aega koos ja siis oli ta suhtes Nicolas Berggrueniga (60),» avaldas toona allikas.

VANAMEISTRIL ON VEEL JAKSU 〉 83-aastase Al Pacino verinoor kallim on viimast kuud lapseootel

Pacinol on varasematest suhetest kolm last: 33-aastane tütar Julie ja 22-aastased kaksikud Anton ja Olivia.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles