VANAMEISTRIL ON VEEL JAKSU ⟩ 83-aastase Al Pacino verinoor kallim on viimast kuud lapseootel (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Näitleja Al Pacino.
Näitleja Al Pacino. Foto: AP/Scanpix

Hollywoodi vanameister Al Pacino tähistas aprilli lõpus 83. sünnipäeva. Kõrgest east hoolimata on näitleja oma noore kallimaga pereplaane teinud ja peagi saab Pacino neljandat korda isaks. 

Umbes kuu tagasi oma 83. sünnipäeva tähistanud Al Pacino saab taas isaks! Näitlejast 54 aastat noorem kallim Noor Alfallah on kaheksandat kuud rase, vahendab People

29-aastane naine on Pacinoga suhtes olnud vähemalt aasta. Pacino ja Alfallahi suhe leidis kinnitust möödunud aasta aprillis. «Pacino ja Noor said kokku pandeemia ajal. Ta enamasti käibki väga rikaste vanemate meestega, ta oli Mick Jaggeriga mõnda aega koos ja siis oli ta suhtes Nicolas Berggrueniga (60),» avaldas toona allikas.

Pacino oli eelnevad kaks aastat teadaolevalt vallaline. 2020. aasta alguses läks ta lahku tüdruksõbrast, kes oli mehest 39 aastat noorem.

Teleprodutsent Alfallahi (alumisel pildil paremal) armuelu kohta pole palju teada, kuid kui naine oli 23-aastane, oli ta suhtes rokkar Mick Jaggeriga. Kaks aastat tagasi läksid lendu kuulujutud, et Alfallah on suhtes 91-aastase filmimehe Clint Eastwoodiga. Naine aga kinnitas, et nad ei ole suhtes, vaid kõigest peretuttavad.

Pacinol on varasematest suhetest kolm last: 33-aastane tütar Julie ja 22-aastased kaksikud Anton ja Olivia. 

Pacino rääkis 2014. aastal ajalehele The New Yorker isadusest, öeldes: «Ma vastutan nende eest. Olen osa nende elust. Kui ma seda ei tee, on see häiriv nii mulle kui ka neile. [...] Ma saan sellest palju. See viib su enda seest välja.»

Loodetavasti saab Pacino oma noorima lapse elus isarolli täita võimalikult kaua. Noorima lapse 18. sünnipäevaks oleks näitleja 101-aastane. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles