FOTOD SÜNDMUSKOHALT «Käis suur pauk!» Tartus põrkasid kokku tõukeratas ja auto

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Avarii Tartus
Avarii Tartus Foto: Lugeja foto

Tartus Tähtvere linnaosas toimus pühapäeva õhtul liiklusõnnetus, kui omavahel põrkasid kokku elektriline tõukeratas ja auto. Viga saanud tõukerattur toimetati haiglasse.

Elu24-le laekus vihje, et muidu rahulikus Tähtvere linnaosas Jakobsoni ja Vikerkaare ristil toimus pühapäeval avarii. «Tõukeratas sõitis ette autole, mille roolis oli vanem proua, kes ei näinud tõuksi,» kirjeldab vihje saatja.

«Keegi, kes seal lähedal aias oli õues, kuulis suurt pauku. Kiirabi oli päris kaua aega kohapeal ja see noormees, kes viga sai, oli kiirabiautos,» lisas vihje saatja.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja sõnul juhtus pühapäeval paar minutit peale kella 20 Tartus Vikerkaare tänaval liiklusõnnetus. «Esialgsetel andmetel ei andnud sõiduauto Mercedes-Benz juht parema käe ristmikul teed paremalt lähenenud tõukeratturile. 34-aastane rattur kukkus, sai viga ning meedikud viisid ta haiglasse. Auto roolis oli 74-aastane naine, ta oli kaine ja omab juhtimisõigust. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse edasises uurimises.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles