GALERII ⟩ Eesti kunstnike paar Tallinna bussijaama tehtud kunstist: oleme sõitnud ka ise vähemalt kahe bussiga

Elu24
Copy
Helena Anni ja Vahur Agar
Helena Anni ja Vahur Agar Foto: Kuvatõmmis saatest

«Bussijaam leidis meid üles ning neil oli mõte, et tuua inimesteni rohkem emotsioone,» räägivad «Ringvaates» Eesti kunstnikud Vahur Agar ja Helena Hanni, kelle tööd on rännanud üle maakera.

Kunstnikud Vahur Agar ja Helena Hanni on nagu hunt Kriimsilmad, kel üheksa ametit: paar, kes tutvus tantsijatena kruiisilaeval, tegeleb veel näiteks skulptuurikunsti, foto- ja videograafia ning valgus- ja moekunstiga.

Kunstnike paar harrastab eri kunstistiile: abstraktsest stiilist realismini ja seda ükskõik kus keskkonnas, olgu selleks kõrgused või huvitavad materjalid. Sageli ühendatakse reisihimu ja kunstiarmastus.

INTERVJUU 〉 Eesti kunstnikepaar, kelle tööd on rännanud üle maakera

Alles hiljuti sai ka Tallinna bussijaama ees olev alajaam uue hingamise. «Bussijaam leidis meid üles ja neil oli mõte, et tuua inimesteni rohkem emotsioone,» räägib kunstnik Vahur Agar. «Oleme ka ise vähemalt kahe bussiga sõitnud!»

Agari kaaslane Helena Hanni märkis «Ringvaates», et vahel tuli ette maalimist ka unetundide arvelt. «Vaatasime, et viimane buss läks enne südaööd ja alles siis läksime teepoolset seina maalima,» räägib Hanni, lisades, et tänavavalgustus ajab asja täitsa ära.

Vaata galeriist, milline näeb välja värske alajaam:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles