TÄHESEISUD ⟩ Skandaal Johanna-Maria Lehtme ning MTÜ Slava Ukrainiga manifesteerus nagu kellavärk

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Johanna-Maria Lehtme
Johanna-Maria Lehtme Foto: Tairo Lutter / Postimees

Astroloogilised seisud on antud skandaali tekkimise ja kulgemise käigus äärmiselt kõnekad ning annavad märku, et tegu on tõsise olukorraga. 

Hiljuti tulid päevavalgele mitmed hämarad asjaolud seoses MTÜ Slava Ukraini tegevusega ning annetatud raha kasutamisega. Samuti on tekkinud tugevad kahtlused, et MTÜ tegevjuht Johanna-Maria Lehtme oli toimuvast teadlik ning võis isegi kaasa aidata - kuid ametlik uurimine veel kestab ja midagi ei lõplikult kinnitatud.

Sellegipoolest astus Lehtme juba Riigikogu liikme kohalt tagasi ning Postimees eemaldas naiselt aasta inimese tiitli, kelleks ta 2023. aasta algul tituleeriti. 

Varjutuste periood tegi oma töö

Mainisin siin varasemalt juba, miks sündmuste ajastus on astroloogiliselt tähelepanuväärne:

HUVITAV TEADA 〉 Varjutuste periood tõestas end taas: hämmastavad kokkulangevused

Varjutuste periood toob alati midagi nähtamatusest nähtavasse ning kujuneb paljude inimeste jaoks kohtumõistmise ajaks. Sel perioodil on inimestel sündmuste üle väiksem kontroll ning kosmiline tõde voogab. Just sellel põhjusel on see paljude jaoks ka valus ja keeruline aeg. Mõnedele aga hoopis vabastav ning kergendav. 

Aga enamasti näib olevat reegel, et varjutuste perioodil avalduv info on tõene. See ei ole aeg, mil kedagi püütakse võrku või lavastatakse süüdi ning siin ei sünni uusi illusioone, küll aga vanad purunevad.

Kõike, mis tuleb ilmsiks varjutuste perioodil, tuleks võtta suure tõsidusega. See on see, mida inimesed peavad nägema. Isegi, kui see teeb haiget.

Deemontäheks tituleeritud Algol andis oma panuse

Viimased sündmused - Johanna-Maria Lehtme Riigikogust lahkumine ning aasta inimese tiitli kaotus - kattusid aga täpselt ajaga, mil Päike viibis vanakuu faasis ühenduses kinnistäht Algoliga.

Vanakuu faas lõpetab ja tühistab. Algol on seotud aga sümboolselt «peade mahavõtmisega» ehk keegi kaotab positsiooni, valitsevad jõud kujunevad ümber ning tumedad teod ja käitumisviisid paljastatakse. Ohtlik on see aeg vaid neile, kel on midagi kahtlast varjata. 

Paraku nende ajastuste taustal ei näi tõenäoline, et Johanna-Maria Lehtme oleks täiesti süütu, kuid seda näitab aeg. See on kõigest astroloogiline hinnang.

Ka Johanna-Maria isiklikud seisud räägivad suurest illusiooni varisemisest

Johanna-Maria Lehtme
Johanna-Maria Lehtme Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kõige kõnekam on see, et Johanna-Maria sünnikaardis on Saturni-Uraani ühendus, millele transiitne Neptuun teeb just parajasti (läbi selle kevade ja suve) pingeaspekti kvadraati.

See viitab, et leiavad aset sündmused, mis lahustavad struktuurid, mida naine on senini loonud. See võib olla suur enesekaotuse aeg, aga veelgi rohkem oma positsiooni kaotuse aeg. Jällegi, universum ei ole kunagi ebaõiglane ning raskemad kaotused leiavad aset siis, kui inimene on oma elus vormide ja struktuuride loomisel mitte kõige kõrgematest printsiipidest lähtunud. Mida külvad, seda lõikad.

Sellisel eluperioodil võib inimesel siht ajutiselt kaduma minna ning tema reaalsusetunnetuses on toimumas suured muutused. On võimalik, et ta varem isegi ei teadvustanud endale, milles tegelikult eksis ning nüüd toimub n-ö reaalsuskontroll. Inimene võis muutuda ebausaldusväärseks juba lihtsalt sellepärast, et ta ise ei kontrollinud ega adunud, mida ta lõi. Ilmselt on Johanna-Maria sel ajal ise väga suures segaduses.

Ühel või teisel viisil, üks oluline struktuur, ambitsioon või positsioon selle seisuga lahustub.

Lisaks teeb just praegu ka transiitne Saturn (karmaline õpetaja ja korralekutsuja, mis valitseb elu materiaalset poolt) kvadraati Johanna-Maria Jupiterile - see räägib, et edasine kasv ja areng on praegu blokeeritud ja piiratud. Jupiter ja Saturn koostoimes võivad viidata ka kohtuprotsessile, õigusega seotud küsimustele ning antud valdkondades tekkivatele pingetele. 

Kahtlemata on noor naine hetkel keset olulist võitlust, mis ajastatud kosmilise täpsusega ning elu näitab, mis selle tulemused täpsemalt on. Ent varjatud asjaolud pidid nüüd välja tulema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles