VIDEO «Õhtu parim hetk!» Ragnar Klavani ülesastumine Eurovisioonil kütab Briti meedias kirgi

Elu24
Copy
Ragnar Klavan Eurovisioonil punkte edastamas.
Ragnar Klavan Eurovisioonil punkte edastamas. Foto: Kuvatõmmis videost

«Legend!» kirjutavad mitmed ühismeedias, rääkides Liverpooli vutitähe Ragnar Klavani üleastumisest Eurovisiooni finaalsaates.

Briti väljaanne Daily Mail kirjutab, et Liverpooli Ragnar Klavani ilmumine teleekraanidele võeti Liverpoolis vastu hõisete ja kõva aplausiga. «Kõik eestlased saadavad oma jõu Ukraina inimestele. Te ei kõnni kunagi üksi,» lausus Klavan enne punktide edastamist, vihjates salamisi Liverpooli jalgpallitiimi tunnusloole «You'll Never Walk Alone».

Artiklis on välja toodud, et viimasel ajal rohkem kodumaal viibinud Klavan lõi mullu kaasa ka Eesti saates «Tantsud tähtedega». «Koos tantsija Kerttu Tänavaga üllatas ta enda tantsuliste oskustega nii iseend kui ka paljusid teisi,» kirjutab Briti meedia.

Ka toona kajastati Briti tabloidis Klavani osalemist tantsusaates.

KLIPP 〉 Ragnar Klavani tantsunumber lööb lained ka Briti suurimas tabloidis

Sotsiaalmeedias saab Klavan samuti Eurovisioonil üles astumise eest ohtralt kiidusõnu. «Legend!», «Milline mees!», «Multitalent,» kirjutavad mitmed.

«Eurovisiooni parimaks hetkeks oli Ragnar Klavani üllatusesinemine,» säutsus üks. Nii mõnigi aga imestas, miks vutitäht Eurovisiooni punkte edastas. «Mida teeb Ragnar Klavan minu telekas?!?!» oli üks segaduses. 

Teine jällegi tunnistas, et magas Klavani üleastumise maha. «Olin Eurovisiooni tulemuste ajal nii purjus, et ei märganudki, et Ragnar Klavan Eesti punktid andis...»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles