Ragnar Klavani tantsunumber lööb lained ka Briti suurimas tabloidis

Elu24
Copy
06.11.2022, Talllinn. TV3 projekt "Tantsud tähtedega". Viies saade.
06.11.2022, Talllinn. TV3 projekt "Tantsud tähtedega". Viies saade. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Pühapäeval astus saates «Tantsud tähtedega» esimest korda tantsupõrandale jalgpallur Ragnar Klavan, kelle etteaste ei jäänud märkamata ka Briti väljaandele The Sun

«Liverpooli endist staari ei tunne pärast oma riigi tantsusaates osalemist äragi,» seisab Briti tabloidi The Sun artiklis, kus on kuvatõmmised Eesti jalgpalluri Ragnar Klavani ülesastumisest tantsusaates.

«Londoni Arsenali legend Tony Adams võib tantsusaate Suurbritannia versioonis olla hädas, kuid ta pole ainus endine jalgpallur, kes näitab saates oma tantsusamme,» kirjutab The Sun.

Väljaandes toodi esile ka saate kohtunike Jüri Naela ja Martin Parmase kommentaarid. «Ma näen fantastilist potentsiaali. Muidugi, tuleb teha mõningaid mööndusi, kuid potentsiaal on kindlasti olemas,» kiitis Nael Klavanit. «Selline rahulik esitus, see mulle meeldis. Õige tunne oli olemas,» lisas Parmas.

Foto: Kuvatõmmis/The Sun

Lisaks tõi The Sun välja, et Klavanilt küsiti, kas parem treener on tema tantsupartner Kerttu Tänav või Liverpooli loots Jürgen Klopp.

«Kvaliteet on sama. Ainus erinevus on selles, et Kerttu ei karju ega sõima mind ropus saksa keeles,» vastas Klavan.

Twitteris jagati Klavani tantsunumbrist ka lühikest klippi. «Ei midagi erilist, lihtsalt Ragnar Klavan telekas tantsimas,» seisis video pealkirjas.

«Ta libises üle ballisaali sama sujuvalt kui jalgpalliväljakul,» kommenteeris üks Twitteris. Teine aga uuris, kuidas Klavani poolt hääletada saaks. «Ta peab võitma. Ta on parem kui Tony Adams.»

Ragnar Klavan ja Kerttu Tänav saates «Tantsud tähtedega».
Ragnar Klavan ja Kerttu Tänav saates «Tantsud tähtedega». Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles