Räppar Genka sai kuu aega kestnud väljakutsega ühele poole: 50 päeva järjest käidud, järgmiseks võtan ette toitumise! (1)

Elu24
Copy
Genka ja Paul Oja kontsert Siidrifarmis
Genka ja Paul Oja kontsert Siidrifarmis Foto: Raul Mee

Räppar Genka andis Instagramis teada, et on juba 50 päeva järjest ilma ühegi erandita käinud ja kõndinud täis vajalikud 6000 sammu.

«Kuigi aprill ehk Südamekuu lõppes, siis see ei tähenda, et selle eest hoolitsemine on läbi. Käimas on ka ju Liikumisaasta, seega kõik, kes pole eriti tervisele tähelepanu pööranud, kutsun üles kõiki samamoodi tegema kasvõi 45-minutiline jalutuskäik iga päev,» ütleb räppar. 

Räppar ütleb, et järgmiseks võtab ta ette toitumise. «Olen ikka suht morsk,» ütleb Genka ja lisab, et tarbib liiga palju rämpstoitu. 

Aprilli keskel käis räppar «Ringvaates», kus oma väljakutsest iga päev 6000 sammu kõndida pikemalt rääkis. «Kuu aega olen käinud, enesetunne on juba palju parem, 6000 sammu jääb juba väheks,» tõdes muusik. Loe lähemalt ja saa teada, miks üldse räppar sellise väljakutse vastu võttis: 

Räppar Genka võttis vastu väljakutse ja peab usinalt videopäevikut: enesetunne on juba palju parem!

Genka võttus väljakutse vastu märtsikuu alguses «Õhtu!» saates. «Ma tean, et sulle ei meeldi, kui ma sind testin, aga kuidas ma saan saata sind sellisele igavale albumipromole televisiooni, kui sellega ei kaasne miskit, mis oleks natuke teistmoodi,» ütles Genka abikaasa Maris. Vaata meeleolukat videot:  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles