FOTO Tartu südalinna põlengus hävinud baari omanik: olukord on väga keeruline

Elu24
Copy
Kompanii 10 põleng Tartu kesklinnas. 
Kompanii 10 põleng Tartu kesklinnas. Foto: Jürgen Puistaja

«Seoses eilse põlenguga oleme suletud käesoleval pinnal» teatab Tartu südalinnas asunud Shisha Studio Instagrami vahendusel, et antud asukohas pole enam jätkamine võimalik. 

Neljapäeva õhtul läks Tartu südalinnas Kompanii tänaval põlema suur kivimaja, kus muu hulgas on restorani La Dolce Vita, vesipiibu- ja kokteilibaari Shisha ning linnaraamatukogu ruumid. 

REPORTAAŽ 〉 «Pauk käis ja siis nägin tossupilve.» Põleng südalinnas ei jäta külmaks ühtegi tartlast

Põlengus hävis ka vesipiibu- ja kokteilibaar Shisha Studio. «Olukord on väga keeruline, hävinenud on enamus inventari ning jätkamine antud asukohas pole enam võimalik,» annab ettevõte Instagrami vahendusel teada. «Aitäh kõigile kes meid on külastanud ja meie tegevust toetanud. Hetkel proovime leida muud lahendust!» 

Baari omanik Sandra Meitus kirjutab Facebookis, et sõnadesse on seda kõike raske panna. «Ühel hetkel on su elus kõik hästi ja teisel hetkel sa vaatad, kuidas hävib tulekahjus sinu töökoht, sinu sissetulek ja sinu südamega loodud teine kodu...» Meitus ütleb, et paljud on kirjutanud sooviga aidata uue Shisha Studio rajamisega ning abipakkumised võetakse suure tänuga vastu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles