TEISMELISTE JULMUSEL EI OLE PIIRE Saksamaal pussitasid klassikaaslased 12-aastase tüdruku surnuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Paik Saksamaa lääneosas Nordrhein-Westfaleni liidumaal Freudenbergi lähedases metas, kus 19. märtsil leiti 12-aastase Luise surnukeha. Politsei teatel oli last pussitatud 30 korda. Inimesed on toonud paika lilli ja küünlaid tüdruku mälestamiseks
Paik Saksamaa lääneosas Nordrhein-Westfaleni liidumaal Freudenbergi lähedases metas, kus 19. märtsil leiti 12-aastase Luise surnukeha. Politsei teatel oli last pussitatud 30 korda. Inimesed on toonud paika lilli ja küünlaid tüdruku mälestamiseks Foto: IMAGO/Rene Traut/Scanpix

Saksamaa lääneosas asuva Nordrhein-Westfaleni liidumaa politsei teatel pussitati Freudenbergis surnuks 12-aastane tüdruk, kellele löödi 30 noahoopi.

Teismeline kadus 11. märtsil ja ta surnukeha leiti linna lähedasest metsast 12. märtsil seal jalutanud inimeste poolt, kes teatasid sellest politseile.

Korrakaitsjad avaldasid nüüd info mõrvatu ja kahe kahtlusaluse kohta. Saksa meedia andmetel on üks kahtlusalustest 12-aastane Anna-Marie Hoffman ja  teine on 13-aastane Luisa Halberstadt. Politsei ei ole kahtlusaluste nimesid kinnitanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles