Räppiv Elina Nechayeva või rokkiv Peeter Oja? Tule publikusse ja aita välja selgitada Eestimaa säravaim täht

Elu24
Copy
Selle kevade muusikaline suursõu «Tähtede täht» alustab 19. märtsil.
Selle kevade muusikaline suursõu «Tähtede täht» alustab 19. märtsil. Foto: Kanal 2

Uus muusikaline kontsertsõu «Tähtede täht» alustab Kanal 2 ekraanil juba pühapäeval, 19. märtsil. Suurejooneline võistlussaade esitab kaheksale armastatud artistile enneolematu väljakutse, et selgitada välja, kes on parimast parim igas muusikažanris. 13. ja 14. märtsil toimuvad saate esimesed salvestused, mida on võimalik ka oma silmaga kaema minna.

Kevade suurimas meelelahutussaates «Tähtede täht» panevad oma muusikalised oskused proovile Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri, Getter Jaani, Tõnis Sarap, Peeter Oja, Alika Milova ja Elina Nechayeva.

Igal pühapäeval jõuab saates stuudiopubliku ja televaatajate ette unikaalne kontsertsõu, kus Eestimaa andekaimad lauljad esitavad tuntud meloodiaid ja hitte disko, hard rock'i, hiphopi, jazz'i, kantri, ooperi ja popi lõputust muusikavaramust.

Säravatele tähtedele on abiks unistuste meeskond valdkonna parimatest produtsentidest, muusikutest, treeneritest, koreograafidest ja tantsijatest, et lavale jõuaks tõeliselt ahhetamapanevad etteasted.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline ekspertide kogu, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keelega muusik Mihkel Raud. Žüriid asub ohjama ja artiste toetama alati sõnaosav saatejuht Jüri Butšakov.

«Tähtede tähe» kohtunikud.
«Tähtede tähe» kohtunikud. Foto: Duo Media

Kui üldjuhul on Eesti telekanalite suurte telesõude parimatest parimad selgunud televaatajate telefonihääletuse abil, siis selles saates selgitab parima välja hoopis kohapeal kaasa elav mitmesajast inimesest koosnev saatepublik.

Loe rohkem: INTERVJUU 〉 Saatejuht Jüri Butšakov uuest muusikalisest suursõust: sellest tuleb võimas saade

«Nad on selle mängu olulisim osa, andes kõige tähtsama tagasiside,» selgitab saatejuht Jüri Butšakov olulist erinevust seniste suurformaatidega ning kirjeldab moodsat hääletussüsteemi, mis toimib vahetult pärast igat esitust telefoniäpi vahendusel.

Kui kõik lood on kõlanud, haarab rahvas publikus oma telefoni, et jagada artistidele hindeid kümnepallisüsteemis. Need kolm esitajat, kes kuue saate jooksul koguvad kõige suurema punktiskoori, pääsevad finaali. Finaalis selgub lõplikult, kes on säravaim täht.

Publikus on veel ruumi!

Kõigil, kes soovivad näha suurejoonelist kontserti stuudios kohapeal ning aidata välja selgitada Eestimaa säravaim laulja igas žanris, on võimalik soetada pilet Piletilevi vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles