NÄDALAPROGNOOS Täiskuuga algav nädal toob keha ja vaimu puhastuse enne kevade algust: kõik veel pöördub

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 6. kuni 12. märts 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

See nädal algab täiskuuga Neitsis, niisiis energia kulmineerub ning ollakse tavalisest emotsionaalsemad ja rahutumad. Ent kuna tegu on ka viimase täiskuuga enne kevadist pööripäeva ja uue sodiaagiringi algust Jääras, võib see võtta kokku kogu viimase aastaringi (kasvutsükli kevadest kevadeni).

Kes tunneb end võidukalt, kes kogeb kaotust, aga tasub märkida, et praegused võidud on millegipärast lühiajalise loomuga või need ei kujune päris selliseks nagu oodati. Miks? Sest et Saturn ja Pluuto viibivad kriitilises lõpukraadis ning kõik suuremad liikumised on häälestunud vana energia kulmineerumisele. See, mis meile silme ette manab, on võimendatud pilt minevikuvormidest.

Loe lähemalt: PINEV AEG 〉 Viibime ajalises portaalis, kus võib juhtuda palju ootamatut: kriitilised kraadid muudavad mängu

Kogu nädala toimub taustal aga Jupiteri ja Chironi ühendus Jääras, mis läheb täpseks pühapäeval ning see viitab, et tuleb seista silmitsi ühe terava haavaga, ülitundliku kohaga, mis esialgu justkui avaneb ja laieneb, kuid kokkuvõttes on võimalik tuua sellesse kohta valgust ja tervendust. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval liigub Päike sekstiilis Uraaniga, tuues kaasa üllatusi, ootamatuid kohtumisi ja värskeid tuuli, mis püüavad meid hoida liikumises. Kuigi meeleolu on raske, sest Saturn veedab viimaseid tunde lõpukraadis, üritab Uraan inimesi edasi viia ning mistahes toimuvast kõrgemale tasandile tõusta. 

Teisipäeval kell 14.40 saabub täiskuu Neitsis ja vaid tund hiljem siseneb Saturn viimaks Kaladesse - sellega võib kaasneda esialgu teatav pettumuse või lootusetuse tunne, kuid suuremas plaanis hakkab eesolev periood vanu struktuure lahustama. Ükskõik, kuidas tundub, et asjad praegu on - nii see lõpuks ei jää. See täiskuu võib viia kriitikameele (nii iseenda kui ka teiste suhtes) kulminatsiooni, kuid seejärel toimub puhastumine. Selle täiskuu eesmärk on puhastada keha ja meelt aasta jooksul kogunenud «mustusest».

Sel nädalal ilmub ka eraldi artikkel Saturni saabumisest Kaladesse ning juba täna õhtul saab lugeda täiskuu horoskoopi.

Laupäeval kogeme korraga Veenuse sekstiili Marsiga ja Merkuuri sekstiili Uraaniga. Pärast raskevõitu nädalaalgust saabub õnneks kergust ja lootust pakkuv nädalalõpp. On näha, et suhted paranevad ning võivad toimuda paljud olulised kohtumised inimeste vahel, kus tehakse ka plaane tulevikuks. Inimeste vahel saavad tekkida hea ja loovad lahendused. 

Lisaks on laupäev parajalt romantiline, nais- ja meesenergia tantsivad harmooniliselt koos. Samal ajal on mõistus häälestunud ka kõrgemale meelele. Suhtlemine võib olla mõnusalt värske, särtsakas ja heas mõttes piireületav. 

Pühapäeval jõuab Chiron ühendusse Jupiteriga ning õpetab meile midagi väga olulist ühe sügava haava kohta, mis seotud oma tahte, algatusvõime, võitlusvõime ja üldse iseendaks olemisega. Pealtnäha on inimeste tahe ja individuaalne soov haavatud, kuid tegelikult tuleb leida selles küsimuses kõrgem perspektiiv ja lahendus. Mingi taipamine võib tuua kaasa justkui maagilise tervenemise. Inimestel on võimalus ärgata ja tunda ära, et neil on alati nende vaba tahe, mida keegi ei saa muuta ega ära võtta. Chironi-Jupiteri mõju sobib hästi šamanistlikeks rituaalideks, igasugusteks tervendustegevusteks, aga ka oma tunnetuse avardamiseks tundlikes teemades. 

See seis leidis viimati aset 2009. aastal ning saabub uuesti 2036. aastal. Kui sellele õigesti häälestuda, võib siit leida kosmilise kingituse, mis avardab teadvust. Negatiivsemas versioonis võidakse tunda, et seistakse silmi paratamatu valukohaga, mis ainult venib ja kasvab (asjad võivad nii paista). 

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 16.07–16.44

Laupäeval 01.36–02.06

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada huvitavaid asju Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles