INTERVJUU «Kuldvillaku» tšempioniks kroonitud lauljatar Epp Kõiv: minu võit avas pigem uksi teistele

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Epp Kõiv
Epp Kõiv Foto: Kanal2

«Üksjagu oli ka selliseid, kes imestasid, et ohhoo! Ju ma siis ei ole tavapärase «Kuldvillaku» tšempioni näoga,» meenutab raadiohitiga «See linn on minu» tuntuks saanud Epp Kõiv, kel tagataskus mälumängusaade «Kuldvillak» võidutiitel.

2020.aastal sai mälumängusaade «Kuldvillak» üle pikkade aastate naisvõitja, kui riigiametnikuna Eesti kaitseväes töötav, aga avalikkusele ka muusikuna tuntud Epp Kõiv krooniti saate tšempioniks. 

Pühapäeval stardib «Kuldvillaku» uus hooaeg, kus laua taga kohtuvad kolm «Kuldvillaku» tšempionit. 

Mäletad Sa veel seda tunnet, kui Sind krooniti «Kuldvillaku» võitjaks?

Loomulikult, olin väga õnnelik. Natuke ka üllatunud, sest ma ei lootnud, et mul nii hästi läheb.

Millist tagasisidet Sa pärast võitu said?

Tagasiside oli väga positiivne. Kõik kiitsid ja õnnitlesid. Üksjagu oli ka selliseid, kes imestasid, et ohhoo! Ju ma siis ei ole tavapärase «Kuldvillaku» tšempioni näoga. (naerdes)

Mida saates osalemine ja selle võitmine Sulle endale andis, avas see Sinu jaoks mõningaid uksi?

Osalemine ja võitmine andis mulle eelkõige selle tunde, et jess, tehtud. Kodus diivanil kaasa mängides tundsin alati, et mul võiks saates hästi minna, ning saates ära käies oli mõnus tunne, et läkski korda.

Pärast saadet olen saanud kutseid veel teistessegi mälumängudesse, nii et sain endale mälumänguri-staatuse külge. Pean küll alati kõikide ootusi veidi rahustama, sest see, et üks kord läheb mälumängus hästi, ei tähenda, et alati läheb, seal on ikka üksjagu õnne ka vaja.

"Kuldvillaku" uus hooaeg.
"Kuldvillaku" uus hooaeg. Foto: Kanal2

Kui rääkida uute uste avamisest, siis ma arvan, et pigem avas mu võit uksi teistele – just teistele naistelele. Kui mul õnnestus kedagi inspireerida, siis olen väga õnnelik. Et nad julgeksid samuti end mälumängudes proovile panna ja saatesse minna. Vingeid ja nupukaid naisi on Eestis nii palju.

Olid Sa kohe nõus uuel hooajal kaasa lööma?

Olin kohe nõus uuel hooajal kaasa lööma, heategevuslikud mängud on alati hea mõte.

Lisaks Epp Kõivule osalevad uuel hooajal Toomas Loik ja Raiko Kokkmann.

Loe ka intervjuud Riko Kokkmanniga. 

«Kuldvillaku» võitnud 29-aastane Raiko: juba väikse poisina tahtsin tšempion olla

On Sul ka teatav hirm, et nüüd lähevad kõik tšempionid vastakuti?

Mingit hirmu küll ei ole. Selles tšempionite lahingus pole meie, mängijate jaoks ju tegelikult otseselt midagi kaalul. Ma arvan, et meil kõigil on lihtsalt hea meel kaasa lüüa ja loodame, et on lõbus ja õnnestub võimalikult suur summa heategevuseks kokku koguda.

"Kuldvillaku" uus hooaeg. Epp Kõiv, Toomas Loik ja Raiko Kokkmann.
"Kuldvillaku" uus hooaeg. Epp Kõiv, Toomas Loik ja Raiko Kokkmann. Foto: Kanal2

Milliseid valdkondi pead enda tugevaimateks?

Sellele küsimusele ei oska ma kunagi vastata, sest ma tean natukene siit-sealt, aga ei tunne, et oleksin väga suur ekspert mingis ühes konkreetses valdkonnas. Võib-olla kui midagi välja tuua, siis kahjuks loodus ja reaalained ei ole minu tugevaim külg. Mis ei tähenda, et mulle loodus ei meeldiks! 

«Kuldvillaku» uus hooaeg stardib juba pühapäeval kell 19.30. Sel hooajal konventeeritakse kõikide mängijate lõppskoor eurodesse ning kogu summa annetataks MTÜle Slava Ukrainile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles