NÄDALAPROGNOOS ⟩ Tundeelu ja süda aktiveeruvad võimsalt: märku võib anda ka hingehaav, mis tahab terveneda

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 27. veebruar kuni 5. märts 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Kuutsükkel on jõudnud esimesse veerandisse ning Kuu kasvab jõudsalt - sel nädalal on tegutsemise ja energia väljapoole suunamise aeg. 

Ent see on ka üks väga eriline nädal, kuna planeediseisudes tekivad ainult ühendused. Suuri aspekte on väga vähe ning kõik, mis on, on ühendused - need on planeetidevahelised tsüklitäitumised, mil vastavates teemades alustatakse koos uut peatükki. See nädal võivad selgineda mõned päris olulised sammud, mis juhatavad tulevikku.

Eriti aktiivne on sel nädalal Veenus, mis hakkab suure hooga südameid lahti muukima. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäevaõhtul on juba tunda Veenuse ühendust Jupiteriga, mis läheb täpseks küll neljapäevahommikul. See on iseenesest südant avav ja avardav seis, mis tekitab suurema soovi elu nautida ning mistahes olukordadele positiivsest küljest läheneda. See on väga optimistlik mõju, mis äratab usaldust, lahkust ja suuremeelsust. Eriti kasulik on see aeg neile, kel muidu süda lukus või pettumus hinges - nüüd on võimalik jäämüürid sulama panna.

Paraku aga saabub juba neljapäevaõhtul Merkuuri ühendus Saturniga, mis lisab tõsidust ning ootab konkreetseid plaane. See seis ei lase niisama lõbutseda ega elu nautida, vaid nõuab, et end võetaks kokku ning mõeldaks läbi, mida eesmärkide saavutamiseks on vaja teha. Siin on sündimas mingisugune oluline uus kava või plaan. See seis eemaldab mõttetasandilt kõik ebavajaliku, et fookus jääks püsima sellele, mis on kõige olulisem.

Mõni võib tunda, et kuigi süda just tohutult avanes, tuleb mingi mentaalne blokeering ette - mõistus justkui ei suuda või ei taha kaasa tulla. See mõjutus tõmbab tõepoolest hoogu maha, kuid eesmärk on edasised sammud paremini läbi mõelda. 

Reedel jõuab Veenus ühendusse Chironiga – siin tuleb seista silmitsi ühe oma peamise südamehaavaga, kuid samas võib avaneda võimalus selles küsimuses midagi suurt tervendada. Paistab, et sel nädalal peab süda paisuma nii palju, et vanad haavad võivad muutuda tundlikuks ning uuesti lahti rebeneda, ent ometi on see protsess vajalik veelgi sügavamaks tervenemiseks. 

Nädal näitab ära, mis seisundis kellelgi südameasjad on, ning mis peamine - kas süda on avatud või suletud. Parimal juhul tekib võimalus oma süda enneolematult suurelt avada ning see viib armastusevõime uuele tasandile. Soovitan kasutada seda aega tundeeluga, aga ka hingehaavadega tegelemiseks, kuna suur areng on tõepoolest võimalik. 

Lisan siia väljavõtte viimasest armuhoroskoobist, mis puudutab perioodi kolmapäevast reedeni (1.-3. märts):

See on väga eriline ja tähendusrikas südame kasvamise koht: miski paneb tundeelu ja südame tohutult avanema. Lausa niimoodi, et armkude vanadel haavadel võib puruneda ja verd immitsema hakata. Ent see on samuti osa veelgi sügavamast südame tervenemise protsessist, sest südamel on hädasti vaja kasvada. Seega, siin on korraga suurt rõõmu, vanade haavade meenumist, aga ka võimalus kasvada edasi uuele veelgi paremale ja tervemale tasandile.

Nii mõnegi jaoks võib see tähendada, et on võimalus tegeleda ühe eriti olulise ja keskse südamehaavaga, mis on olnud teemaks läbi kogu senise elu. See on harukordne seis, mida samal kujul selles elus enam ei kordu (Veenuse, Jupiteri ja Chironi kolmikühendus Jääras). Aastal 2036 toimub küll korra veel Veenuse, Jupiteri ja Chironi kolmikühendus, kuid siis juba Kaksikute märgis. Rohkem sellel sajandil need kolm enam kunagi ühiselt ei kohtu.

Kuu on tühikäigul 

Kolmapäeval 03.06–04.40

Reedel 16.22–17.16

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada huvitavaid asju Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles