Suhetesse saabub suures koguses tuld ja kirge, aga ka kärsitust. Loe lähemalt, mida toob kaasa Veenuse liikumine Jääras, kus ootab ees harukordne kohtumine Jupiteri ja Chironiga.

20. veebruaril sisenes naiselik Veenus mehelikku Jäära ning tõepoolest - selles sodiaagimärgis on Veenus nõrgendatud ja end väga mugavalt ei tunne. Just nimelt klassikaliselt naiselike omaduste väljendamine on raskendatud, kuna selline Veenus on väga initsiatiivikas, veidi sõjakas, rahutu, vahel äkiline, aga ka ülimalt keevaline ja kirglik. See periood kestab kuni 17. märtsini.

Kui tavaliselt armastab Veenus nautlemist ja ilu, siis Jääras tahab Veenus palju tegutseda ja olulistes küsimustes ise juhirolli haarata. See tähendab, et üldises plaanis võivad suhted olla nüüd vähem harmoonilised ja rahutumad, kuid kohati toovad ka rohkem seiklust ja kirge. Veenus Jääras ei talu igavust ega tegevusetust ning võib hakata igavuse peletamiseks kasvõi tüli norima. See Veenus naudib konkurentsi ja võistlemist, sest usub, et on võimeline oma sarmiga kõiki võitma.

Kommentaarid
Copy