VIDEO ⟩ Laine lõi plaanid sassi: maailmarändur Liza Lind sai Puerto Ricos valusa kogemuse

Elu24
Copy
Suur laine lõi sisulooja Liza plaanid sassi ning kaunitar lendas näoga vastu kivi äärt.
Suur laine lõi sisulooja Liza plaanid sassi ning kaunitar lendas näoga vastu kivi äärt. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost/Liza Lind

«Te teate, et ma jagan teiega nii häid kui ka halbu hetki,» ütleb rändajahingega sotsiaalmeediatäht Liza Lind, kes Puerto Ricos reisil viibides valusa vigastuse sai. 

«Mul on alati olnud väga tugev sisemine hääl ja ma enamasti kuulan seda ... enamasti,» kirjutab sisulooja, kes kaunis looduslikus basseinis kena kaadrit soovis saada, kuid suur laine lõi plaanid sassi ning kaunitar lendas näoga vastu kivi äärt. 

«Ma ei läinud esimesed 30 minutit sinna basseini äärde, sest ma teadsin, et see on halb idee. Just siis, kui olin juba valmis lahkuma, mõtlesin, et teeks ikka ühe kiire video. Vesi oli rahulik ja ma olin veendunud, et olen lihtsalt liialt ettevaatlik,» kirjutab Liza ja lisab: «Siin on selle tagajärg.» 

«Loo moraal on – alati usaldada sisetunnet.»

Liza lisab, et on tänulik kõrgematele jõududele, kes tal sealt vaid hoiatusega lahkuda lasid. «See on õppetund.»

Rändajahingega sotsiaalmeediatäht Liza Lind rääkis tunamulluses intervjuus, muu hulgas sellest, kuidas pidev reisimine on osaliselt võimalik tänu paindlikule elustiilile.

Loe lähemalt: 

PERSOON 〉 Maailmarändur Liza Lind: me ei käinud emaga kunagi reisidel, kus istud seitse päeva basseini ääres

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles