Maailmarändur ja sotsiaalmeedia lemmik Liza Lind on noor naine, kelle elu on kohati kirjum kui sügisesed puulehed. Tundub, et ta suudab paralleelselt olla nii elunautleja, maailmarändur, suunamudija, ärinaine kui ka hea tütar. Kuidas on tal viimasel ajal läinud ning millise nipiga ta kõike eelnevat ohjes hoiab, seda Liza käest uurisimegi!

Rändajahingega sotsiaalmeediatäht Liza Lind tunnistab alustuseks, et tal ei lähe praegu just kõige paremini. «Ma arvan, et see on praegu nii kõikidel inimestel. Eks elus ongi tõusud ja mõõnad. Alati, kui midagi on vähem hästi, on see märk, et varsti hakkab jälle paremini minema. Optimistlik vaade elule justkui. Plaanin varsti minna ja natuke reisida ka, nii et siis läheb loodetavasti ka natukene paremaks,» usub ta.

Pidev reisimine on osaliselt võimalik tänu paindliku elustiilile. «Enamus nendest asjadest, mis ma teen, on online'is. Mul on hästi vähe asju, mille jaoks pean mingis teatud kohas olema. See on positiivne ja mulle väga meeldib see. Ma arvan, et natukene teeb raskeks… See on nii erinev sellest, mida teised inimesed teevad ja tihti tunnen ennast väljajäetuna,» avaldab Liza. «Kõigil on hästi spetsiifilised rajad, mida nad kõnnivad ja need ühtivad inimestel. Kõigil on nädalavahetused vabad! Kui sinu graafik või teekond on täiesti teine, siis on keeruline oma ainsal vabal hetkel, mis võib olla näiteks kolmapäeva hommikul kell 10, kellegagi kohtuda,» teab ta.

Kommentaarid
Copy