Naisega õhtust sööma läinud USA teleprodutsent lämbus surnuks

Elu24
Copy

37-aastane USA teleprodutsent läks oma abikaasaga pidulikule õhtusöögile, kuid enne selle lõppu lämbus mees surnuks. Samal ajal olid abielupaari tütred, üks kaheaastane ja teine viiekuune, ihuüksi hotellitoas.

Telekanali ABC uudistesaate produtsent Dax Tejera läks kolmapäeval, 8. veebruaril koos oma abikaasaga New Yorgi uhkesse restorani einestama. Restorani töötaja sõnul oli õhtusöök alles alanud, kui ta pani tähele märke, et Tejeral oli halb olla. 

Klienditeenindaja läks olukorda kontrollima. «Enne veel, kui keegi lauas sõi, vahetult pärast seda, kui teenindaja tellimused lauda tõi, küsis üks teenindajatest, kas härraga on kõik korras,» kirjeldas olukorda pealt näinud töötaja New York Postile

Siis tõusis Tejera püsti ja hakkas meeste tualettruumi poole kõndima. «Järsku pööras ta hoopis paremale ja läks esiuksest välja, teenindaja järgnes talle. Teenindaja sõnul kukkus ta kokku kohe siin, restorani ees,» ütles töötaja. 

Hiljem selgus, et Tejera suri, kuna ta oli purjus. Ametnikud märkisid mehe surma põhjuseks akuutse alkoholimürgistuse järel toimunud lämbumise, mis oli tingitud hingamisteedesse kinni jäänud toidust.

Samal õhtul, kui Tejera suri, võeti tema abikaasa vahi alla! Nimelt jättis abielupaar restorani minnes hotellituppa oma väikesed tütred, kellest üks oli kaheaastase ja teine viiekuune. Ema sai laste ohtu seadmises süüdistuse, kuigi ta ise väitis, et hoidis neil silma peal.

Väidetavalt viis ta abikaasa haiglasse ning palus lähedasel sõbral lapsi vaadata. «Hotell ei lubanud mu sõpra hotellituppa ja kutsusid hoopis politsei,» ütles Tejera lesk oma avalduses.

Tejera töötas ABC Newsis teleprodutsendina alates 2017. aastast ja kolm aastat hiljem liikus ta teise uudistesaatesse. Enne seda töötas ta NBC uudiste heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles