Tartus aastavahetusel kaduma läinud taksikoer jõudis tagasi koju!

Elu24
Copy
Luna jõudis tagasi koju!
Luna jõudis tagasi koju! Foto: Erakogu

Esmaspäeval kirjutas Elu24, et ühe Tartu perekonna aasta algas traagiliselt, sest ilutulestikust paanikasse sattunud koerake murdis koduuksest välja. Teisipäeva varahommikuks oli koerake Luna taas omanike käte vahel.

«Meie rõõm ja mure on nüüd kodus!» ütleb kirjeldamatult rõõmus koera omanik Andra. Koera asukoha kohta tuli palju vihjeid Raadilt, mis on kodukandist Supilinnast rohkem kui kilomeetri kaugusel.

Hea inimene, kes Luna leidis, oli traktoriga teehooldaja Siim. Ta leidiski koera just Raadi linnaosast ja helistas julgelt Andrale.

«Oleme teile, kallid armsad võõrad, tohutult tänulikud ja jätkuvalt seda usku, et ühte hoides on meil tohutu jõud,» sõnab Luna omanik.

Hiljaaegu Tartusse Supilinna kolinud perekond asus aastat 2022 ära saatma nii nagu iga teinegi. Nad arvasid, et uus aasta algab säravalt ja meeleolukalt. Selle asemel sai neile osaks täielik õud ja teadmatus, sest pisike taksikoer sai toast välja ning oli 3. jaanuarini jooksus.

«Ta oli toas... ja meie akna all lasti tohutult suurt ilutulestikku,» ütles kaheaastase Luna omanik Andra, kes koerast rääkides pisaraid tagasi hoidis. 

Tartu perekonna aasta algas traagiliselt: ilutulestikust paanikasse sattunud koerake murdis koduuksest välja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles