BSH avas peale skandaalset Pärnu õhtut suu: järgmine mees – ära karda mind (10)

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Hendrik Terras tõsielusaate vestlusõhtul Pärnus, 9. detsembril.
Brigitte Susanne Hunt ja Hendrik Terras tõsielusaate vestlusõhtul Pärnus, 9. detsembril. Foto: Urmas Luik

Tõsielusaade «Vallaline kaunitar» sai tulise lõpu Pärnus toimunud vestlusõhtul, kus saates üksteist leidnud Brigitte Susanne Hunt ja Hendrik Terras avalikkuse ees sõnasõda pidasid. Järgmisel hommikul võttis BSH ühismeedias sõna.

«Nagu ma ütlesin peale Johnny Deppi ja Amber Heardi kaasust... kui tõde on päevavalgel, siis sellest piisab, aga ärme külva kurjust ja viha maailmasse juurde,» kirjutas Brigitte Susanne Hunt oma Instagrami-loos ja palus, et inimesed teisi inimesi ei tühistaks.

«Külvame mõistvust, hoolivust ja kaastunnet mõlemale poolele, sest seda väärib igaüks.»

Seltskonnastaar tänas kõiki, kes saatele kaasa elasid: «See tähendab mulle palju, aga ärme rohkem sellest uuel nädalal räägi ja liigume rahulikult ja avatud südamega edasi.»

Ta tänas ka saatemeeskonda ja täheldas, et «Vallaline kaunitar» oli tema elu suurim ja õpetlikum projekt.

Brigitte avaldas sealhulgas, et läheb peagi pikemale puhkusele. Seda selleks, et kirjutada valmis viimased viis protsenti oma raamatust: «Siis vaatame edasi.»

Lõpetuseks lisas seltskonnastaar: «Ning järgmine mees – ära karda mind rohkem kui mina kardan sind. Mul on omad hirmud ja kasvukohad, aga ma tegelen sellega. Ma ei ole varasemalt oma suhteid avalikult pidanud lahkama ega tee seda ka edaspidi.»

Kõmuline vestlusõhtu

Brigitte kirjutas sotsiaalmeediasse hommikul pärast skandaalset «Vallalise kaunitari» vestlusõhtut. 

Reedel jõudis televaatajateni suurejooneline «Vallalise kaunitari» finaal, kus selgus, et Brigitte Susanne Hundi südame võitis Hendrik Terras. Tänaseks on paar aga lahus.

Küll aga vaatasid kõik saates osalenud hurmurid ja fännid koos emotsionaalset finaalsaadet reedel Wasa Resortis Pärnus, kus toimus vestlusõhtu koos Brigitte Susanne Hundi ja saate osalejatega.

Brigitte ja Hendriku vahel läks vestlusõhtul aga tuliseks sõnasõjaks ning lahkama hakati suhteprobleeme. Pikk vaidlus lõppes sellega, et Hendrik lahkus saalist.

Sõna võtsid ka Brigitte sõbrad, kes väljendasid pettumust mehe käitumise osas. Kohalviibijate sõnul ohkas Hendrik korduvalt Brigitte öeldu peale, Brigitte aga ei lasknud Hendrikul sõna võtta ja segas pidevalt vahele. Sõnasõjale pidi vahele astuma ka saates teiseks jäänud Kaspar.

«Sa tood mind siia saja inimese ette, et mind häbistada,» ütles Hendrik. «Brigitte, ütle ausalt, kas sa olid seal suhtes õnnelik?»

Videod skandaalsest õhtust leiad SIIT.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles