VIDEO ⟩ USAs tehti kindlaks, kes oli 65 aastat tagasi surnuna leitud «kastipoiss»

Inna-Katrin Hein
Copy
USA Philadelphia politseikunstniku joonistus Joseph Augustus Zarellist. Nüüd tehti kindlaks, et tegemist oli Zarelliga, kelle surnukeha leiti 1957. aastal. Poiss oli surres nelja-aastane
USA Philadelphia politseikunstniku joonistus Joseph Augustus Zarellist. Nüüd tehti kindlaks, et tegemist oli Zarelliga, kelle surnukeha leiti 1957. aastal. Poiss oli surres nelja-aastane Foto: Handout / Philadelphia Police Department / AFP/Scanpix

USA Philadelphia politsei tuvastas poisi, kes leiti 65 aastat tagasi pappkastist surnuna. Uuring näitas, et 1957. aastal nelja-aastasena surnud poiss on Joseph Augustus Zarelli. Juhtum oli üks Philadelphia vanemaid lahendamata surmasid.

Philadelphia politsei teatel tehti poisi isik kindlaks geeniuuringute, genealoogide ja detektiivitöö abil. Seni oli poissi tuntud kui «kastipoiss» ja «Ameerika tundmatu laps».

«Lugu «Ameerika tundmatust lapsest» on seda kogukonda, Philadelphia politseijaoskonda, meie riiki ja kogu maailma kummitanud 65 aastat,» ütles Philadelphia politseijuht Danielle Outlaw 8. detsembril pressikonverentsil, vahendab washingtonpost.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles