NÄDALAPROGNOOS Ees on üllatavalt helged päevad: kohe saabub uus lootus

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Ironika/Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 21.–27. november 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädala esimesed päevad viibime veel vanakuu põhjas ja võime tunda mõningast väsimust, sest oleme tulnud läbi väga intensiivsetest nädalatest. Ent neljapäevast algab kuu loomine Amburis (sellega lõppeb varjutuse periood), kus viibivad lisaks veel ka Merkuur ja Veenus. Amburi hooaeg algab nüüd täie hooga - see tähendab ülendatud meeleolu, lootust, inspiratsiooni, uusi väljavaateid, kõrgema meele aktiveerumist ja avatust elu seiklustele. Pilk Skorpioni sügavustest tõuseb Amburi kõrgustesse, see on suur pööre perspektiivis.

Selle nädala teeb eriliseks asjaolu, et igasugused planetaarsed pingeaspektid täielikult puuduvad! Järgmistel päevadel domineerivad harmoonilised seisud ja kõrgustesse tõusev Amburi leek. Mõnikord teevad harmoonilised aspektid meid ka veidi passiivseks, sest pole ju põhjust millegi pärast pingutada ja rabeleda, ent tasub pidada meeles, et see on väga harukordne nädal nii kergete ja voolavate seisudega. 

Nüüd võivad juhtuda head asjad - tervenemised, leppimised, raskuste ületamised. Omalt poolt võiks püüda lihtsalt keset harmooniat fookust mitte ära kaotada. Oleme uue hea alguse lävel.

Heites pilgu tagasi möödunud nädalale, siis nädala teises pooles saatis meid keeruline retrograadse Marsi kvadraat Neptuuniga, millele on omane eksitamine, ähmane tegevus, probleemid veekogude ja vedelikega ning see seis manifesteerus kahjuks ka selles kurvas loos. Eludevahelise elu uurija Robert Schwarz on öelnud, et kui sellised seletamatud õnnetused juhtuvad, siis on tõenäoline, et hingel oli vastav kokkulepe. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval jõuab Veenus ühendusse Merkuuriga Amburis, andes suure soosingu igasuguseks sotsiaalseks lävimiseks, tööalaseks suhtlemiseks, oma mõtete ja ideede avaldamiseks ning ka lihtsalt südamest rääkimiseks. Lihtne on leida oma mõtetele väljendust ning teha seda harmooniliselt ja meeldivalt, jäädes samas ka siiraks ja endale truuks. 

Lisaks toimub ka üleüldine mõtlemistasandi pehmenemine - väheneb soov kritiseerida ja leida vigu ning suureneb soov leida ühisosa. Vaidlused ja vastuolud tunduvad nüüd mõttetud, pigem püütakse jõuda koos uuele tasandile. On olemas tugev tahe mõista - iseennast, teisi ja maailma.

Neljapäeval algab kuuloomine Amburis - see on esimene kuutsükkel pärast varjutuste perioodi ning näib, et eesmärgiks saab ühise keele leidmine, uued paremad lahendused ja väljavaated, vastuolude tervendamine ning uus lootus. 

Algab valguse periood keset pimedat aega. Valgus on seotud kõrgema perspektiiviga, see nõuab muutust mõtlemises. Tuleb osata märgata säravaid tähti pimedas öös.

Reedel-laupäeval teevad Merkuur ja Veenus trigooni Chironiga - nüüd võivad leida aset tervendavad vestlused ja läbirääkimised. On aeg kõnelda asjadest, mis varem on tundunud ehk liiga valusad, tundlikud või ebameeldivad. Nüüd on selleks toetus olemas ja tulemus on potentsiaalselt tervendav. See on tõesti eriliselt positiivne seis! Südamehaavad saavad paraneda, mõistmatuse asemele võib tekkida uus mõistmine. 

Saab ainult loota, et ka maailmasündmuste tasandil neile toetavatele jõududele väljendust leitakse. Isiklikus elus on see imeline aeg, et lähedastega suhelda ja aega veeta ning siiralt südamest rääkida. Suhted sõpradega paranevad samuti. 

Kuigi Marsi trigoon Saturniga läheb täpseks alles järgmisel esmaspäeval, on selle mõju tunda juba alates laupäevast. See annab jõudu, vastupidavust ja ettenägemisvõimet, et midagi oma senises tegevuskavas või tegutsemisviisis muuta. Nüüd võidakse teha väga produktiivsed ja vajalikud otsused ning muudatused. See seis võimaldab materiaalsel tasandil millegi vormi muuta ja tegevust tõhustada. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik! 

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 20.15 – 22.16

Reedel 21.21 – 23.18

Pühapäeval 22.11 – esmaspäeval 00.07

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid või tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles