NÄDALAPROGNOOS Õhus on tundlikud lahkumised ja lõppemised, aga ka külalised minevikust

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 31. oktoober – 6. november 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Oleme varjutuste hooaja keskel, mis tähendab, et palju suuri muutusi on veel ees ning rahulikust ajast on asi kaugel. Sellel nädalal on oma eripära: järgemööda liiguvad tantsuliselt üle Kuu Lõunasõlme (karmaline minevik) Veenus, Päike ja Merkuur ning puudutavad samas ka «haavatud ravitsejat» Chironit. Sel hingedeajal ongi teemaks minevikuvarjudega taaskohtumine ning vanade haavade lahti laskmine. 

Välja võivad tulla vanad kompleksid, ebamugavustunded, aga ka mälestused möödunud suhetest. Õhus võib olla lahkumine, lahkuminek või kontakt juba lahkunud inimesega. 

Aeg näitab selgelt, mis peab jääma minevikku, mida on saanud liiga palju (küllastumiseni) ning millelt on aeg tähelepanu ära juhtida - jah, paradoksaalselt on fookus just seal, kust ta peab ära minema. Nostalgilised tagasivaated, hüvastijätud ja tänutunne möödunu eest on omal kohal. 

Tugeva Skorpioni energia tõttu on õhus ka salapära, müstikat ning sõnumeid teispoolsusest.

Loe ka: VEENUS SKORPIONIS 〉 Armuelu juhend järgmiseks kolmeks nädalaks: head ja halvad ajad

Planeediseisud nädalapäevadel

Kolmapäeval liigub Veenus kvinkunksis Chironiga ning hilisõhtul jõuab ühendusse Kuu Lõunasõlmega Skorpionis. Üks vana ja ebamugav südamehaav annab endast märku ning teeb kohmetuks. Võibolla on üllatav, et see taas nähtavale tuli. Raske on oma süda päriselt avada ja armastusel voolata lasta - miski on justkui ees. Ent kogemus jõuab punkti, kus see minevikuvari saab vabaneda. Kõigele vaatamata on tunded siin päris sügavad. 

Samas on aeg hea, et mõelda kallitele hingedele, keda enam kõrval pole. Kui kellegagi on jäänud mingi teema lahendamata, saab nüüd aru, mis see on, ning sellega tegeleda. 

Kolmapäev ongi hingedepäev ja päeval alates kell 13.07 liigub Kuu tühikäigul - ka see soosib oma hinge- ja tundeelu üle mõtisklemist. Õhtul kell 20.47 siseneb Kuu Kaladesse ja lõpetab tühikäigu - siis tuleb esile spirituaalsem meeleolu, ühtsusetunne. Ollakse empaatilisemad, aga ka telepaatilisemad ja intuitiivsemad. See on väga hea aeg hingedega kontakti loomiseks. 

Laupäeval jõuab Päike kvinkunksi Chironiga ja ühendusse Kuu Lõunasõlmega. Nüüd vajab miski iseenda olemuses, isiksuses ja eneseväljenduses vabastamist. Üks kiht meie olemusest, mida oleme minevikust palju lihvinud ja vorminud, on oma töö ära teinud. Need omadused tulevad meieni liigagi lihtsalt, tasapisi oleks vaja hakata liikuda hoopis teisse suunda. Kuid täna on nad siin ja nende eest võib olla tänulik. See aeg näitab selgelt, mida me minevikust endaga kaasas kanname - milliseid hoiakuid ja vorme.

See päev teeb ka õrnaks ja haavatavaks, toimub mingisugune nostalgiline hüvastijätt. Kui märkad, et tahad millestki kramplikult kinni hoida, siis tea, et ilmselt just see peabki minema.

Laupäeva ööl vastu pühapäeva jõuab Veenus opositsiooni Uraaniga, mis otseselt vabastab meie südame. Mingi koorem, veendumus, väärtus võib hakata nüüd uuega asenduma. Paljudel juhtudel võib tegu olla suhte lõppemisega - kui see peaks praegu juhtuma, siis usalda, et see armastus on oma töö ära teinud.

Pühapäeval jõuab Merkuur kvinkunksi Chironiga ja ühendusse Lõunasõlmega. Nüüd on aeg kaevuda vanadesse mõttemustritesse ja suhtlemisviisidesse, et neile otsa vaadata, neid tunnistada ja seejärel julgelt minevikku jätta. Ka see protsess on parajalt tundlik ja võib ebamugavaid haavu lahti tõmmata, aga see on vältimatu.

Tasub püüda iseennast ja oma reaktsioone kõrvalt jälgida ning tunded lihtsalt endast läbi lasta. Ja mustreid võiks kindlasti tähele panna ja teadvustada. See on äärmiselt väärtuslik arengukoht, mis meile sellel nädalal avaneb. Tunnistada oma minevikku, et saaks liikuda tulevikku. Näha, kust oleme tulnud ja kelleks oleme saanud oma suhetes, iseenda väljenduses, oma mõtetes - et avada tee edasi tundmatusse. Teada on vaid see, et on aeg muutuda. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 13.07–20.47 

Laupäeval 00.04–01.07

Esmaspäeval 00.29–07.15

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi, otsuseid ja tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles