VEENUS SKORPIONIS Armuelu juhend järgmiseks kolmeks nädalaks: head ja halvad ajad

Foto: Shutterstock
Margit Korbe
, astroloog
Copy

Läbides Skorpioni sodiaagimärki, põleb armastuseplaneet Veenus intensiivse leegiga tuhaks ning tõuseb siis taas fööniksina. Meid on ees ootamas kolm nädalat, mil puhastame suhetega seotud sügavale juurdunud mustreid, komplekse ja tervendamata haavasid. Loe, millised võtmeperioodid meid suhete arengus ees ootavad.

Päevad lähevad üha pimedamaks ja jahedamaks ning igatsus läheduse järele kasvab. Müstilisele hingedeajale omaselt muutub sel ajal tugevamaks Skorpioni tähemärk. Pühapäeval, 23. oktoobril, liikus koos Päikesega ka Veenus oma kodumärgist Kaaludest kirglikusse veemärki Skorpionisse.

Skorpion on olemuselt intensiivne, intiimne, aga ka agressiivne – lisaks Pluutole on selle kaasvalitsejaks Marss. Naiselik Veenus leiab end Skorpionis aga languses, kuna peab end väljendama läbi omaduste, mis ei ole temaga kooskõlas. See periood kestab 16. novembrini, muutes meie häälestatust ja hoiakuid lähisuhetes. Nüüd on aeg läbida suhetes teatav surma- ja taassünnimoment ning jõuda sügavama tõeni.

Mida võime sel perioodil oodata?

Tuleb olla valmis, et suhted muutuvad intensiivsemaks, pingelisemaks ning esile kerkivad vastuolud ja allasurutud tunded, mis nõuavad nüüd tähelepanu. Armukadedushood, manipuleerimine ja kontrollimisvajadus on sellel ajal kergemad tekkima ning harmoonia säilitamine nõuab suuremat pingutust.

Parimal juhul tekib suhetes võimalus minna sügavamale – kui Veenus Kaaludes tahtis eelkõige meeldida ja mõnusalt harmooniliselt läbi saada, siis Veenus Skorpionis otsib sügavamat kirglikku kontakti hinge ja keha kaudu. Soiku jäänud kire võib nüüd uuesti lõkkele puhuda – ja parem, kui teha seda juba olemasoleva armastava partneriga. Tasub pidada sügavaid vestlusi ning võtta teineteise jaoks aega. Sel ajal võib püüda rääkida oma allasurutud vajadustest ja ihadest – ja olla avatud mõistmaks, millised on partneri sügavaimad soovid ja igatsused.

Nüüd on hea tegeleda mistahes inimsuhetes nende teemadega, milleks muidu mahti ei jätkunud või mis näisid nõudvat liiga palju. Kui Veenus on Skorpionis, on sügavusse minek ja tõeni kaevumine vältimatu. Pindmised kihid võib heaga maha koorida. 

Uued suhted, mis sel ajal tekivad, kannavad endas skorpionilikku salapära ja intensiivsust. Tuleb olla ettevaatlik, et ei mässiks ennast liiga keerukatesse intriigidesse ja suhtestsenaariumitesse.

Lisaks kogetakse sel perioodil kõiki tundeid mitme kraadi võrra tugevamalt ja teravamalt. Sotsiaalsed olukorrad võivad tuua välja varjukülgi ning kutsuda esile keerukaid tundeid. Aga kui tead, et see ongi periood, mil mustus pressib pinnale, et puhastuda, läheb kõik lihtsamaks.

Kui sinu sünnikaardis on olulisi asetusi veemärkides (Skorpionis, Kalades ja Vähis), on sinu jaoks suhetes pigem hea aeg ning sa voolad Skorpioni sügavustes naudinguga.

Võtmeperioodid suhete arengus

Päevad, kui Veenus teeb aspekte teiste planeetidega, võivad osutuda meie suhetes olulisteks kasvukohtadeks.

2.-3. november: Veenus ühenduses Kuu Lõunasõlmega ja kvinkunksis Chironiga 💔

Need on tundlikud päevad, mis nõuavad suhtes mingi teema minevikku jätmist. Millestki tuleb loobuda ja see teeb haiget. Samas on siin võimalik loobuda ka millestki sellisest, mis toob kaasa suhte tervenemise. Nõrgad suhted võivad olla suure väljakutse ees. 

Siin võib ka saabuda keegi minevikust (või juba minevikus korduvalt esinenud muster), kuid praeguse kohtumise eesmärk on hüvastijätt. 

5.-6. november: Veenus opositsioonis Uraaniga 💖 / 💔

Nüüd tekib suurem vajadus uudsete ja värskete kogemuste järele! Võib tulla üllatavaid spontaanseid kutseid – just sellised hetkes tekkinud plaanid õnnestuvadki kõige paremini. 

Kui keegi uus ja põnev inimene satub su teele, on ta tulnud sind äratama, kuid ilmselt läheb ta kiiresti edasi, kui teievaheline missioon on täidetud. Sellegipoolest tasub seda aega nautida. Õhus on elektrit, särtsu, põnevust! Oma partnereid ei tohiks praegu kuidagi piirata ega ahistada, vabadus on parim kingitus.

7. november: Veenus kvadraadis Saturniga 💔

Sel päeval on kergem tunda eraldatust ja üksildust. Lähedus ja armastus on mingil põhjusel ajutiselt blokeeritud. Võibolla kasvavad kohustused liiga suureks või tuntakse lihtsalt seletamatut ebakindlust ning hoitakse oma tundeid rohkem peidus. 

See päev võib tekitada olukordi, kus üks partner tunneb, et ta pole piisavalt hea ja teda ei hinnata, armastata, toetata ega nähta piisavalt. Teine on ehk pealt külmem, kuid tunneb sisimas sarnaseid asju. Seega nõuab see päev lisapingutust, et teiseni jõuda ning lähedust luua. Parimal juhul keskendutakse siis lihtsalt oma tööle ja kohustustele, teineteise olukorda mõistes.

10.-11. november: Veenus Suures Trigoonis Neptuuniga ja Must Kuu Lilithiga 💘

Need on ülimaagilised päevad! Tekib suur harmooniline kolmnurk veemärkides – müstilised tunded, seletamatud kogemused, romantika, hingesugulus ja muinasjutt on käeulatuses ning armastus voolab. 

Hing on nüüd rohkem avatud ja midagi väga ilusat võib juhtuda! Oma kallimaga võib kogeda midagi erilist, sügavamat sõnadeta mõistmist. Lihtsam on tingimusteta armastada, andestada ja teise hinge ning kõrgemat potentsiaali näha.

11.-12. november: Veenus kvinkunksis Marsiga 💓 / 💔

Siin tekib kummaline energia, armastus ja kirg justkui räägivad teineteisest mööda. Mõlemad tahavad teineteist, aga probleem võib olla ajastuses või valesti arusaamises. Armastuse ja kire väljendamine võib tuua kaasa ebamugava olukorra, aga väikse pingutuse korral on võimalik jõuda heasse kohta.

13. november: Veenus sekstiilis Pluutoga 💘

See on kirglik päev, kus tunded süvenevad ja tugevnevad. Hea aeg romantilisteks plaanideks, kohtinguteks. Arusaamatused ületatakse ning teineteise seltskonda suudetakse maksimaalselt nautida. Tunded on intensiivsed, aga siiski mitte väsitavad. 

15. november: Veenus trigoonis Jupiteriga 💗

Suurepärane päev armastuseks! Tunded avarduvad, kerge on teineteist usaldada ja kõrgemale tõsta. Siin on siiras soov teistele rõõmu valmistada ja meelt kõrgel hoida, samas ka elu nautida. Armastus on lõbus, kerge ja entusiastlik. Hea päev, et raskustest üle saada ja koos edasi minna. Sobib ka lihtsalt koos lõõgastumiseks ja teineteisest rõõmu tundmiseks. Võtmesõnaks on naer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles