Esmaspäeva öösel hakkasid ühismeedias levima videoklipid, kuidas Pärnus mõnitavad alaealised tüdrukud oma eakaaslast, lüües teda muu hulgas ka jalaga. See on lühikese aja jooksul juba teine vägivallajuhtum, kuid nüüd on mõlema juhtumi süüdlased kinni peetud ja nendega tegeleb politsei.

Šokeerivast vägivallavideost on näha, kuidas mitu tüdrukut lükkavad oma ohvri metsas jõuga maha ja löövad teda jalaga. See leidis aset eelmise esmaspäeval, 17. oktoobril, kuid vaid mõni päev varem oli 12-aastast tüdrukut rünnatud tema enda kodus, väidetavalt lõigati tal juuksed maha ja seda kõike filmiti.

Videoklippe jagati ka avatud Facebooki grupis «Märgatud Pärnus» ning need levivad Facebookis ja TikTokis kulutulena. Samal ajal jagatakse ühismeedias asjaosaliste nimesid ja elukoha aadresse. «Tore, et nimed avalikuks tegite, ehk saavad teenitud häbi ja karistuse,» öeldakse ühes kommentaaris.

Pärnu politseijaoskonna Pärnumaa piirkonnagrupi juhi Tõnu Kivise sõnul said nad 17. oktoobril vihje noorte tüdrukute vahelisest kaklusest. «Saime teate, et Pärnu linnas Vanapargis ja seejärel Pärnu jõe ääres lõid kolm alaealist tüdrukut, kaks 14-aastast ja üks 15-aastane, 13-aastast tüdrukut, kellele tekitasid kehavigastusi.»

Copy