PAPARATSO Salajased proovid garderoobis: Jüri Ratas lõpetas taas tantsusaate edetabeli tipus

Elu24
Copy
Foto: Madis Veltman

Saates «Tantsud tähtedega» hoiab esikohta Jüri Ratas koos tantsupartner Kristina Tarmetiga.

Saates «Tantsud tähtedega» on kaks pühapäeva järjest nii kohtunikke kui televaatajaid üllatanud poliitik Jüri Ratas ja tema tantsupartner Kristina Tarmet. Kahe saate järel juhivad just nemad punktitabelis.

Elu24 fotograaf tabas tantsupaari hetk enne lavale astumist garderoobist, kus lihviti viimaseid tantsuliigutusi.

Foto: Madis Veltman
Foto: Madis Veltman

Päev enne järjekordset tantsuplatsile astumist jagas Ratas Facebookis klippi proovisaalist. «Treeningsaalis lähtume nii, nagu laulsid Genka & Paul Oja: «Kuulab peatreenerit, ei aja oma rida!»» naljatas Ratas, tõdedes, et harjutamist on kõvasti. «Sel pühapäeval oleme Kristina Tarmetiga «Tantsud tähtedega» saates tša-tša-tšaa lainetel! See on Kuuba tants, mis nõuab head põlvetööd ja tugevat jalgade rütmi,» nentis poliitik.

Möödunud pühapäeval, kui tantsiti sambat, nentis Ratas Elu24-le antud intervjuus, et tantsutrenne on olnud rohkem kui nädalapäevi.

«Ülekoormusest läks põlv nii valusaks, et pidin kaks või poolteist tabletti valuvaigistit võtma, et see aeglane valss ära tantsida,» rääkis ta põlvevigastusest, mis tekkis juba enne esimest saadet. «Hetkel jalg tunda ei andnud,» nentis Ratas siiski.

Vaata intervjuud pikemalt siit: 

VIDEOINTERVJUU 〉 Jüri Ratas sai pärast möödunud nädala tantsusaadet Kaja Kallaselt õnnitlussõnumi: see oli väga sümpaatne temast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles