PÄEV PÄRAST TRAGÖÖDIAT ⟩ Minutitega kodu kaotanud pereema läbi pisarate: tahame väga oma maja uuesti üles ehitada

Chrislin Metsanurm
Copy
Tulekahju
Tulekahju Foto: Katrin Lust

Reede pärastlõunal juhtus Järvamaal Järva vallas Hermanni külas traagiline õnnetus, kus kõigest paari minutiga põles maha ühe noorpere puidust elumaja. «Eilse õhtu seisuga on annetusi juba laekunud,» rääkis pisarates pereema.

Hommikuse kõne võttis vastu pereema, kes oli äsja sõprade juures üles ärganud ning vastas küsimustele läbi pisarate. «Üritame hetkel hakkama saada, veetsime öö sõprade juures ja vaatame, mis edasi saama hakkab,» rääkis naine Elu24 reporterile. 

Peale eilse artikli ilmumist on toimetusega ühendust võtnud paljud head inimesed, kes on soovinud peret nii rahaliselt kui ka riietega toetada. «Eilse õhtu seisuga on annetusi laekunud ja ka lastele on päris palju riideid kogunenud,» lisas ema. 

Loe täispikka lugu siit, kuidas noore pere kodu põles minutitega tuhaks.

Lisaks kõikidele headele inimestele võttis toimetusega ühendust üks ettevõte, kes on nõus maja uuesti üles ehitama. Andsime sellest teada ka pererahvale. «See oleks lihtsalt väga armas, tahame seda ise ka väga teha,» lausub pereema. Kogu asi on veel väga värske ja seda on perel raske aduda, kuid ema lisas, et üritavad võtta ühe hetke korraga.

Veel ei ole tulekahju tekke põhjus teada, selle selgitab välja uurimine. 

Kõigil, kel on vähegi võimalik tulekahjus kodu kaotanud peret aidata, siis annetused on oodatud: Eglis Pihlak EE837700771004337383.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles